Keala Settle

Keala Settle
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :5.11.1975
Doğum Yeri:Hawaii

ABD'li oyuncu.

Tam adı Keala Joan Settle'dır. Annesi Yeni Zelanda Maori kökenli Susanne ve babası İngiliz asıllı David Settle'dır. Kahuku Lisesi ve Güney Utah Üniversitesi'nden mezun oldu. Muhteşem Showman (2017), Every Other Weekend (2018), Hall American: Forbidden (2018) ve Sıra Dışı Anne (2015) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 American Reject
2020 All My Life
2018 Every Other Weekend (Kısa Film)
2018 Hall American: Forbidden
2018 Walmart: The Box (Video)
2017 Muhteşem Showman
2017 The Greatest Showman: Come Alive - Live Performance (Video)
2015 Sıra Dışı Anne
2014 Les Miserables: The Broadway Musical

Televizyon

2019 Rent: Live (TV Filmi)
2011 The Big C

Görev Aldığı Yapımlar

Keala Settle Fotoğrafları

Keala Settle Fotoğrafları Keala Settle Fotoğrafları Keala Settle Fotoğrafları Keala Settle Fotoğrafları Keala Settle Fotoğrafları