Kelly Reilly

Kelly Reilly
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :18.7.1977
Doğum Yeri:Londra

İngiliz aktris.

Tam adı Jessica Kelly Siobhán Reilly'dir. 2003'te Donmar Warehouse'daki After Miss Julie oyunundaki oyunculuğu onu Londra sahnesinde yıldız yaptı ve Laurence Olivier Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu adaylığı kazandırdı.

Uçuş (2012), Kan Gölü (2008) ve Aşk ve Gurur (2005) filmleriyle tanınmıştır. 2012 yılından bu yana Kyle Baugher ile evlidir.

Filmografi

2017 10x10
2016 Bastille Day
2014 Calvary
2014 Heaven Is for Real
2014 Set Fire to the Stars
2014 Innocence
2013 A Single Shot
2013 Chinese Puzzle
2012 Flight
2011 Gangster
2011 Sherlock Holmes: A Game of Shadows
2010 Meant to Be
2010 Ti presento un amico
2009 Sherlock Holmes
2009 Shell Shock
2008 Eden Lake
2008 Me and Orson Welles
2007 Puffball
2005 Russian Dolls
2005 Pride & Prejudice
2005 Mrs Henderson Presents
2004 The Libertine
2003 Dead Bodies
2002 Pot Luck
2001 Last Orders
2001 Starched (Kısa Film)
2000 Maybe Baby
2000 Peaches

Televizyon

2018 Britannia
2018 Yellowstone
2015 True Detective
2014 Black Box
2012 Above Suspicion: Silent Scream
2011 Above Suspicion: Deadly Intent
2010 Above Suspicion: The Red Dahlia
2009 Above Suspicion
2008 He Kills Coppers
2007 Joe's Palace
2006 A for Andromeda (TV Filmi)
2003 Agatha Christie's Poirot
2002 The Safe House
1999 Wonderful You
1999 Sex 'n' Death (TV Filmi)
1998 The Children of the New Forest (TV Filmi)
1997 Rebecca
1997 Pie in the Sky
1997 The History of Tom Jones, a Foundling
1996 Bramwell
1996 Poldark (TV Filmi)
1996 Sharman
1996 The Ruth Rendell Mysteries
1995 Prime Suspect: Inner Circles (TV Filmi)
1995 The Biz

Görev Aldığı Yapımlar

Kelly Reilly Fotoğrafları

Kelly Reilly Fotoğrafları Kelly Reilly Fotoğrafları Kelly Reilly Fotoğrafları Kelly Reilly Fotoğrafları Kelly Reilly Fotoğrafları