Ken Loach

Ken Loach
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :17.6.1936
Doğum Yeri:Warwickshire

İngiliz oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Kenneth Loach'tur. İlk kez 1964 yılında yayınlanan Teletale isimli dizinin bir bölümünün yönetmenliğini yaparak sektöre adım atmıştır. Hayata Çalım At (2007), Tehlikeli Yol (2010), Meleklerin payı (2012), Özgürlük Dansı (2014) ve Ben, Daniel Blake (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Üzgünüz, Size Ulaşamadık
2016 In Conversation with Jeremy Corbyn (Belgesel)
2016 Ben, Daniel Blake
2014 Özgürlük Dansı
2013 45 Ruhu (Belgesel)
2012 Meleklerin Payı
2010 Tehlikeli Yol
2009 Hayata Çalım At
2007 İşte Özgür Dünya
2007 Happy Ending
2006 Özgürlük Rüzgarı
2005 McLibel (Belgesel)
2005 Biletler
2004 Duygudan da Öte
2002 11 Eylül
2002 Afili Delikanlı
2001 Emekçiler
2000 Bread and Roses
1998 The Flickering Flame (Belgesel)
1998 McLibel: Two Worlds Collide (Belgesel)
1998 Benim Adım Joe
1996 Carla'nın Şarkısı
1995 A Contemporary Case for Common Ownership (Kısa Belgesel)
1995 Ülke ve Özgürlük
1994 Ladybird Ladybird
1993 Raining Stones
1991 Riff-Raff
1990 Hidden Agenda
1989 Time to Go (Kısa Belgesel)
1986 Fatherland
1985 Which Side Are You On? (Belgesel)
1981 Looks and Smiles
1980 The Gamekeeper
1979 Black Jack
1971 The Save the Children Fund Film (Belgesel)
1971 Talk About Work (Kısa Belgesel)
1971 Family Life
1969 Kerkenez
1967 Düşen Kadın

Televizyon

2019 Greatest Chocolate Adverts of All Time (Belgesel)
1991 Dispatches (Belgesel Dizi)
1989 The View from the Woodpile (Belgesel)
1983 Questions of Leadership (Belgesel)
1983 The Red and the Blue: Impressions of Two Political Conferences - Autumn 1982 (Belgesel)
1981 A Question of Leadership (Belgesel)
1980 Auditions (Belgesel)
1977 Play for Today
1975 Days of Hope (Mini Dizi)
1973 Full House
1973 A Misfortune (TV Filmi)
1971 ITV Saturday Night Theatre
1969 The Wednesday Play
1964 Diary of a Young Man
1964 Z Cars
1964 Teletale

Yapımcı

2016 In Conversation with Jeremy Corbyn (Belgesel)
2007 İşte Özgür Dünya
1985 Which Side Are You On? (Belgesel)

Televizyon

1989 The View from the Woodpile (Belgesel)
1981 A Question of Leadership (Belgesel)
1980 Auditions (Belgesel)

Senaryo

2016 In Conversation with Jeremy Corbyn (Belgesel)
2014 Idyll (Kısa Film)
2013 45 Ruhu (Belgesel)
2002 11 Eylül
1980 The Gamekeeper
1979 Black Jack
1969 Kerkenez
1967 Düşen Kadın

Televizyon

1973 A Misfortune (TV Filmi)
1966 The Wednesday Play

Oyuncu

2004 Hey!

Televizyon

1965 The Wednesday Play

Görev Aldığı Yapımlar

Ken Loach Fotoğrafları

Ken Loach Fotoğrafları Ken Loach Fotoğrafları Ken Loach Fotoğrafları Ken Loach Fotoğrafları Ken Loach Fotoğrafları