Kenan Bal

Kenan Bal
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1950
Doğum Yeri:Ankara

Türk dizi ve sinema oyuncusu.

İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi'nde okudu. İstanbul Belediyesi Parklar ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalıştı. Küçükçekmece Belediye meclis üyesi oldu. '78 gençliğinin politik ortamında yer aldı. Ahmet Mekin'le arkadaşlığından dolayı, sinema çevresiyle tanıştı. Birçok filmde ve dizide rol alarak kendini geliştirdi.

Filmografi

2016 Somuncu Baba: Aşkın Sırrı
2016 Oyunbozan
2015 Tarla
2015 Kocamın Ailesi
2014 Yedi Güzel Adam
2014 Hayat Ağacı
2010 Lale Devri
2008 Güz Sancısı
2008 Asi
2008 Sürgün Hayatlar
2008 Gazi
2007 İki Yabancı
2007 Çemberin Dışında
2006 Anka Kuşu
2005 Hırsız Polis
2005 Güz Yangını
2004 Ziyaret
2004 Taşı Sıksam Suyunu Çıkarırım
2004 Çemberimde Gül Oya
2004 Şubat Soğuğu
2003 Çanakkale: Son Kale
2003 Kampüsistan
2003 Asmalı Konak Hayat
2002 Karaoğlan
2002 Ankara Yollarında
2002 Asmalı Konak
2001 Avcı
2000 Dedelerimi Evlendirirken
2000 Aşk Hırsızı
2000 Zor Hedef
2000 Bedel
1999 Güvercin
1999 Yılan Hikayesi
1998 Cumhuriyet
1998 Kaçıklık Diploması
1997 Akrebin Yolculuğu
1997 Sakin Kasabanın Kadını
1997 İlişkiler
1997 Deli Divane
1996 Hemşerim
1996 Kurtuluş
1996 Şehnaz Tango
1995 Düş, Gerçek, Bir de Sinema
1991 Geçmişe Açılan Pencere
1989 Ekran Aşıkları
1989 Geçmiş Bahar Mimozaları
1989 İz Peşinde
1988 Bir Irmağa Yolculuk
1987 Çark
1987 Dolunay
1987 Papatya
1986 Su
1986 Üç Halka 25
1986 Kıskıvrak
1986 Kıskaç
1983 Küçük Ağa
1978 Denizin Kanı

Görev Aldığı Yapımlar

Kenan Bal Fotoğrafları

Kenan Bal Fotoğrafları Kenan Bal Fotoğrafları Kenan Bal Fotoğrafları Kenan Bal Fotoğrafları Kenan Bal Fotoğrafları