Keri Russell

Keri Russell
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :23.3.1976
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li oyuncu.

Tam adı Keri Lynn Russell'dır. Felicity (1998), Bir Zamanlar Askerdik (2002) ve Öfkeli Aşıklar (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Antlers
2019 Star Wars: Skywalker'in Yükselişi
2016 Free State of Jones
2014 Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2013 Karanlıktan Gelen
2013 Austen Diyarı
2012 Goats
2010 Sınırda Yaşayanlar
2009 Wonder Woman (Video – Seslendirme)
2009 Çim Yaprakları
2008 Gerçek Masallar
2007 Waitress
2007 Parktaki Kız
2007 Kalbini Dinle
2006 Rohtenburg
2006 Görevimiz Tehlike III
2005 Öfkeli Aşıklar
2002 Bir Zamanlar Askerdik
2000 Mad About Mambo
1998 Sınıfta İhanet
1997 Eight Days a Week
1994 Bon Jovi: Always (Kısa Video)
1992 Eyvah Çocuk Büyüdü

Televizyon

2018 The Americans
2017 Secret History of Comics (Belgesel)
2013 Arrested Development (Seslendirme)
2011 Running Wilde
2007 Scrubs
2005 The Magic of Ordinary Days (TV Filmi)
2005 Into the West (Mini Dizi)
2002 Felicity
1999 Cinderelmo (TV Filmi)
1997 Roar
1997 7th Heaven
1997 When Innocence Is Lost (TV Filmi)
1996 Malibu Shores
1996 The Lottery (TV Filmi)
1996 The Babysitter's Seduction (TV Filmi)
1995 Clerks. (TV Filmi)
1995 Evli ve çocuklu
1994 Daddy's Girls
1993 Emerald Cove
1993 Boy Meets World

Görev Aldığı Yapımlar

Keri Russell Fotoğrafları

Keri Russell Fotoğrafları Keri Russell Fotoğrafları Keri Russell Fotoğrafları Keri Russell Fotoğrafları Keri Russell Fotoğrafları