Kevin Forrest

Kevin Forrest
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1900

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Death on a Rock (2015), Removed (2017) ve My Movie Star (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen Olarak

2018 My Movie Star (Kısa Film)
2017 Removed
2017 Oh, Lucifer (Kısa Video)
2015 Journeys (Belgesel Film)
2016 Go There When You Want To Be Loved (Kısa Video)
2013 Intertwine (TV Filmi)
2013 Tramp Stamps and Birthmarks (Kısa Video)
2010 Endommage (Kısa Film)

Yapımcı Olarak

2018 My Movie Star (Kısa Film)
2017 DRTY DNCN: Turn Up (Kısa Video)
2017 Oh, Lucifer (Kısa Video)
2016 Go There When You Want To Be Loved (Kısa Video)
2013 Tramp Stamps and Birthmarks (Kısa Video)
2011 Don't Tread on Me, Sucka! (Kısa Video)
2010 Endommage (Kısa Film)

Senarist Olarak

2018 My Movie Star (Kısa Film)
2017 Removed
2017 Oh, Lucifer (Kısa Video)
2016 Go There When You Want To Be Loved (Kısa Video)
2013 Tramp Stamps and Birthmarks (Kısa Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Kevin Forrest Fotoğrafları

Kevin Forrest Fotoğrafları Kevin Forrest Fotoğrafları Kevin Forrest Fotoğrafları