Kevin Garnett

Kevin Garnett

Doğum Tarihi :19.05.1976
Doğum Yeri:Güney Karolayna

ABD'li basketbolcu ve oyuncu.

Tam adı Kevin Maurice Garnett'tir. Uncut Gems (2019), Rebound (1996) ve Mavi Nokta (1994) gibi yapımlarla tanınmıştır. Ayrıca 2018 yılı yapımı Area 21 isimli TV dizisinin yapımcı ve yönetmenliğini de yapmıştır.

Filmografi

2019 Uncut Gems
2018 NBA 2k19 (Video Oyunu - Seslendirme)
1996 Rebound
1994 Mavi Nokta

Yönetmen

2018 Area 21

Yapımcı

2018 Area 21

Görev Aldığı Yapımlar

Kevin Garnett Fotoğrafları

Kevin Garnett FotoğraflarıKevin Garnett FotoğraflarıKevin Garnett FotoğraflarıKevin Garnett Fotoğrafları