Kevin Hart

Kevin Hart
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :6.7.1979
Doğum Yeri:Philadelphia

ABD'li komedyen, oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Kevin Darnell Hart'tır. Ayrıca Chocolate Droppa lakabını da kullanmaktadır. Zor Biraderler (2014), Merkezi İstihbarat (2016) ve Hesaplaşma Zamanı (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Monopoly
2021 Uptown Saturday Night
2021 The Man from Toronto
2021 The Great Outdoors
2021 Super Papa
2021 Ride Along 3
2021 My Own Worst Enemy
2019 Lil Dicky: Earth (Kısa Video – Seslendirme)
2019 Jumanji: Yeni Seviye
2019 Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw
2019 Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı 2 (Seslendirme)
2018 Night School: Dream Team (Kısa Film)
2018 J. Cole: Kevin's Heart (Kısa Video)
2018 Akşam Okulu
2017 Olacak İş Değil
2017 Kaptan Düşükdon: Destansı İlk Film (Seslendirme)
2017 Jumanji: Vahşi Orman
2016 Zor Biraderler 2
2016 Merkezi İstihbarat
2016 Kevin Hart Feat. Trey Songz: Push It On Me (Kısa Film)
2016 H&M's the Road Trip (Kısa Film)
2016 Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı (Seslendirme)
2016 Dead Granny (feat. Kevin Hart & Ice Cube) (Kısa Film)
2015 Sert Ol
2015 H&M's I, Beckham (Kısa Video)
2015 Çılgın Düğün
2014 Zor Biraderler
2014 Zirvedeki Beş
2014 Tek Gecelik Aşk
2014 School Dance (uncredited)
2014 Erkek Aklı 2
2014 Aloe Blacc: Can You Do This (Kısa Video)
2013 Hesaplaşma Zamanı
2013 Buraya Kadar
2012 Uzatmalı Nişanlım
2012 Kevin Hart: Agent H (Kısa Film)
2012 Jennifer Hudson Feat. Ne-Yo, Rick Ross: Think Like a Man (Kısa Video)
2012 Exit Strategy
2012 Erkek Aklı
2012 9mm
2011 Little Fockers: Deleted Scenes (Kısa Video)
2011 Let Go
2011 Kevin Hart: Agent H (Explosive) (Kısa Film)
2011 Kevin Hart-Rocket Shoes (Kısa Film)
2011 35 and Ticking
2010 Zor Baba 3
2010 Something Like a Business
2010 Çılgın Cenaze
2009 Les liens sacrés
2008 Son Çare Bodyguard
2008 Extreme Movie
2008 En Süper Kahraman
2008 Appelez-moi Dave
2008 Altın Şans
2007 Big Movie
2006 The Last Stand
2006 Korkunç Bir Film 4
2005 In the Mix
2005 40 Yıllık Bekâr
2004 Soul Plane
2004 Polly Gelince
2003 Korkunç Bir Film 3
2003 Death of a Dynasty
2002 Paper Soldiers

Televizyon

2021 Die Hart
2020 Thanks a Million (Mini Dizi)
2017 Kevin Hart Presents: The Next Level
2017 Red Carpet Report (Mini Dizi - Seslendirme)
2014 Keep It Together (TV Filmi)
2013 Second Generation Wayans
2013 Conan
2012 Workaholics
2012 Modern Family
2011 Little in Common (TV Filmi)
2010 Cubed
2009 Party Down
2009 Kröd Mändoon and the Flaming Sword of Fire
2007 All of Us
2007 The Weekend (TV Filmi)
2006 Love, Inc.
2006 Help Me Help You
2006 Jake in Progress
2005 Barbershop
2005 Dante (TV Filmi)
2004 The Big House
2003 Les années campus
2002 Class of '06 (TV Filmi)
2001 North Hollywood (TV Filmi)

Yönetmen

2012 Trey Songz Feat. Young Jeezy and Lil Wayne: Hail Mary (Kısa Video)

Televizyon

2017 Laugh Out Loud by Kevin Hart

Yapımcı

2021 Monopoly
2021 The Great Outdoors
2021 My Own Worst Enemy
2021 Super Papa
2018 Akşam Okulu
2016 Kevin Hart: What Now? (Belgesel)
2015 Miles Ahead
2014 Kevin Hart: Live Comedy from the Laff House (Video)
2013 Kevin Hart: Let Me Explain (Belgesel)
2011 Kevin Hart: Laugh at My Pain (Belgesel)

Televizyon

2021 Die Hart
2021 Night School (TV Filmi)
2020 Dave
2019 Kevin Hart: Irresponsible
2019 Kevin Hart's Laugh Out Loud
2019 The Donors
2019 Kevin Hart: Don't F**k This Up (Belgesel)
2019 Kevin Hart's Guide to Black History (TV Filmi)
2018 Kevin Hart Presents: The Next Level
2018 TKO: Total Knock Out
2018 Mo Funny, Mo Laughs
2017 Hart of the City
2017 Kevin Hart's Cold as Balls
2017 Laugh Out Loud by Kevin Hart
2017 Dead House
2017 Campus Law
2016 Real Husbands of Hollywood
2015 Kevin Hart Presents Lil' Rel: RELevent
2014 Kevin Hart Presents: Plastic Cup Boyz
2014 Kevin Hart Presents: Keith Robinson - Back of the Bus Funny
2014 Keep It Together (TV Filmi)
2012 Corey Holcomb: Your Way Ain't Working (Belgesel)
2010 Kevin Hart: Seriously Funny
2009 Kevin Hart: I'm a Grown Little Man (Belgesel)
2004 The Big House

Senaryo

2018 Akşam Okulu
2016 Kevin Hart: What Now? (Belgesel)
2014 Kevin Hart: Live Comedy from the Laff House (Video)
2013 Kevin Hart: Let Me Explain (Belgesel)
2011 Kevin Hart: Laugh at My Pain (Belgesel)
2010 Chocolate Sundaes Comedy Show: Live on Sunset Strip! (Video)

Televizyon

2019 Kevin Hart: Irresponsible
2019 Kevin Hart's Laugh Out Loud
2019 Kevin Hart: Don't F**k This Up (Belgesel)
2018 Kevin Hart Presents: The Next Level
2018 TKO: Total Knock Out
2017 Hart of the City
2017 Laugh Out Loud by Kevin Hart
2014 Kevin Hart Presents: Plastic Cup Boyz
2014 Keep It Together (TV Filmi)
2013 Kevin Hart: My Marriage (TV Filmi)
2012 2012 MTV Video Music Awards
2010 Kevin Hart: Seriously Funny
2009 Kevin Hart: I'm a Grown Little Man (Belgesel)
2009 Just for Laughs
2006 Def Comedy Jam
2004 Comedy Central Presents (Belgesel)

Görev Aldığı Yapımlar

Kevin Hart Fotoğrafları

Kevin Hart Fotoğrafları Kevin Hart Fotoğrafları Kevin Hart Fotoğrafları Kevin Hart Fotoğrafları Kevin Hart Fotoğrafları