Kevin Munroe

Kevin Munroe
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :26.10.1972
Doğum Yeri:Moncton

Kanadalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri (2010) ve Ninja Kaplumbağalar (2007) filmleriyle tanınmıştır. 2010 yılında Mignonne L. McKern ile evlenmiştir ve 4 çocuk sahibidir.

Filmografi

Yönetmen

2018 Troll: The Tale of a Tail
2016 Ratchet & Clank
2010 Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri
2007 Ninja Kaplumbağalar
2003 Freaky Flyers (Video Oyunu)

Yapımcı

2016 Ratchet & Clank
2015 Tuhaf Bir Sihir
2014 Heavenly Sword
2010 Dylan Dog: Gecenin Ölümsüzleri

Televizyon

2001 Donner (Kısa Film)

Senaryo

2018 Troll: The Tale of a Tail
2016 Ratchet & Clank
2007 Ninja Kaplumbağalar
2003 Freaky Flyers (Video Oyunu)

Televizyon

2001 Donner (Kısa Film)

Oyuncu

2017 Chris Neptune's Magic (Kısa Film)
2007 Ninja Kaplumbağalar (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Kevin Munroe Fotoğrafları

Kevin Munroe Fotoğrafları Kevin Munroe Fotoğrafları Kevin Munroe Fotoğrafları Kevin Munroe Fotoğrafları Kevin Munroe Fotoğrafları