Ki-duk Kim

Ki-duk Kim
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :20.12.1960
Doğum Yeri:Bonghwa

1990-1992 yılları arasında Paris'te güzel sanatlar eğitimi aldı. 2004 yılında Berlin Festivali'nde Fedakar Kız filmi için ve aynı yıl Venedik Film Festivali'nde Boş Ev film için 'En İyi Yönetmen' ödülünü aldı.

Filmografisi

2000'ler


• Rüya, 2008
• Nefes, 2007
• Zaman, 2006 
• Yay, 2005
• Fedakar Kız, 2004
• Boş Ev, 2004
• İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış... ve İlkbahar, 2003
• The Coast Guard, 2002 
• Address Unknown, 2001
• Bad Guy, 2001
• Real Fiction, 2000
• Ada, 2000

1990'lar


• Birdcage Inn, 1998
• Timsah, 1996
• Vahşi Hayvanlar, 1996

Yönetmenlik Dışındaki Çalışmaları

• Beautiful (yazar/yapımcı), 2008
• Rough Cut (yazar/yapımcı), 2008

Görev Aldığı Yapımlar

Ki-duk Kim Fotoğrafları

Ki-duk Kim Fotoğrafları Ki-duk Kim Fotoğrafları Ki-duk Kim Fotoğrafları Ki-duk Kim Fotoğrafları Ki-duk Kim Fotoğrafları