Kit Connor

Kit Connor
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.3.2004
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

İlk kez 2013 yılında yayınlanan Chickens dizisinde rol alarak oyunculuğa başladı. Tanınmasındaki en önemli yapımlar ise Başlat (2018), The Mercy (2018) ve Elton John'un küçüklüğünü canlandırdığı yılı yapımı Rocketman (2019) filmleridir.

Filmografi

2019 Küçük Joe
2019 Rocketman
2018 Slaughterhouse Rulez
2018 The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society
2018 Başlat
2018 The Mercy
2015 Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2014 Get Santa

Televizyon

2019 His Dark Materials
2018 Grandpa's Great Escape (TV Filmi)
2017 SS-GB (Mini Dizi)
2016 Grantchester
2016 War & Peace (Mini Dizi)
2015 Rocket's Island
2015 The Frankenstein Chronicles
2013 Casualty
2013 An Adventure in Space and Time (TV Filmi)
2013 Chickens

Video Oyunu

2017 Blackwood Crossing (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Kit Connor Fotoğrafları

Kit Connor Fotoğrafları Kit Connor Fotoğrafları Kit Connor Fotoğrafları Kit Connor Fotoğrafları Kit Connor Fotoğrafları