Kıvanç Baran Arslan

Kıvanç Baran Arslan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.7.1988
Doğum Yeri:Ankara

Türk oyuncu.

Gazi Üniversitesi İktisat Bölümü mezunudur. Eğitim hayatının ardından Artiz Mektebi isimli bir programa katılmıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında Muck isimli dizi ile gerçekleştirmiştir.

Filmografi

2019 Karışma Bende
2019 Hemen Döneriz
2018 Yol Arkadaşım 2
2017 Sen Kiminle Dans Ediyorsun?
2016 Dedemin Fişi
2015 Niyazi Gül Dörtnala
2015 Merdiven Baba
2015 Ekşi Elmalar
2014 Piyasadan Büyük Alacağımız Var
2012 Oğlum Bak Git

Televizyon

2015 Zeyrek ile Çeyrek 'Bir Ramazan Temaşası'
2013 Doksanlar
2013 BKM Güldür Güldür
2014 Zengin Kız Fakir Oğlan
2012 Muck

Görev Aldığı Yapımlar

Kıvanç Baran Arslan Fotoğrafları

Kıvanç Baran Arslan Fotoğrafları Kıvanç Baran Arslan Fotoğrafları Kıvanç Baran Arslan Fotoğrafları Kıvanç Baran Arslan Fotoğrafları Kıvanç Baran Arslan Fotoğrafları