Kodi Smit-McPhee

Kodi Smit-McPhee
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :13.6.1996
Doğum Yeri:Adelaide

Avustralyalı aktör. 

Adelaide'da doğan oyuncu küçük yaşlarda TV dizilerinde oynamaya başladı. Ünlendiği 2009 yapımı The Road filminde Viggo Mortensen ile oynamış ve bu filmde usta aktörün oğlunu canlandırmıştır. Bu filmle birlikte daha fazla Hollywood filminde görünmeye başladı. 2013'te Romeo ve Juliet, 2014'te Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti filmlerinde oynadı.

Filmografi

2021 The Power of the Dog
2020 2067
2019 Bana Dolemite Derler
2018 Deadpool 2
2018 Alfa Kurt
2018 X-Men: Dark Phoenix
2016 X-Men: Apocalypse
2015 Slow West
2014 Dawn of the Planet of the Apes
2014 All the Wilderness
2014 Young Ones
2014 Maya the Bee (Seslendirme)
2013 The Congress
2013 Romeo & Juliet
2013 A Birder's Guide to Everything
2012 ParaNorman (Seslendirme)
2012 Dead Europe
2010 Let Me In
2010 Matching Jack
2009 Tinytown (Kısa Film)
2009 Yol
2008 The Tender Hook
2007 Babam Romulus
2006 End of Town (Kısa Film)
2006 Stranded

Televizyon

2020 Interrogation
2015 Gallipoli (Mini Dizi)
2008 The Adventures of Charlotte and Henry (TV Filmi)
2007 The King (TV Filmi)
2006 Rêves et cauchemars (Mini Dizi)
2006 Monarch Cove
2006 Fatal Contact: Bird Flu in America (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Kodi Smit-McPhee Fotoğrafları

Kodi Smit-McPhee Fotoğrafları Kodi Smit-McPhee Fotoğrafları Kodi Smit-McPhee Fotoğrafları Kodi Smit-McPhee Fotoğrafları Kodi Smit-McPhee Fotoğrafları