Kodi Smit-McPhee

Kodi Smit-McPhee
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :13.6.1996
Doğum Yeri:Adelaide

Avustralyalı aktör. 

Adelaide'da doğan oyuncu küçük yaşlarda TV dizilerinde oynamaya başladı. Ünlendiği 2009 yapımı The Road filminde Viggo Mortensen ile oynamış ve bu filmde usta aktörün oğlunu canlandırmıştır. Bu filmle birlikte daha fazla Hollywood filminde görünmeye başladı. 2013'te Romeo ve Juliet, 2014'te Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti filmlerinde oynadı.

Filmografi

2018 Alpha
2018 X-Men: Dark Phoenix
2016 X-Men: Apocalypse
2015 Slow West
2014 Dawn of the Planet of the Apes
2014 All the Wilderness
2014 Young Ones
2014 Maya the Bee (Seslendirme)
2013 The Congress
2013 Romeo & Juliet
2013 A Birder's Guide to Everything
2012 ParaNorman (Seslendirme)
2012 Dead Europe
2010 Let Me In
2010 Matching Jack
2009 Tinytown
2009 The Road
2007 Romulus, My Father
2005 Stranded (Kısa Film)

Televizyon

2015 Gallipoli (Mini Dizi)
2007 The King (TV Filmi)
2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King
2006 Monarch Cove
2006 Fatal Contact: Bird Flu in America (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Kodi Smit-McPhee Fotoğrafları

Kodi Smit-McPhee Fotoğrafları Kodi Smit-McPhee Fotoğrafları Kodi Smit-McPhee Fotoğrafları Kodi Smit-McPhee Fotoğrafları Kodi Smit-McPhee Fotoğrafları