Konstantin Lavronenko

Konstantin Lavronenko
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.4.1961
Doğum Yeri:Rostov

Rus oyuncu.

Tam adı Konstantin Nikolaevich Lavronenko'dur. Dönüş (2003), Kajínek (2010) ve Sürgün (2007) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Koma
2019 Geroy
2019 Avanpost
2019 Robo
2018 Strangers of Patience
2017 Razbudi menya
2017 Posledniy bogatyr
2016 Zemletryasenie
2015 Territoriya
2014 Kak menya zovut
2013 Tri mushketera
2010 Zaytsev, zhgi! Istoriya shoumena
2010 Kajínek
2008 Novaya Zemlya
2007 Sürgün
2007 Nas ne dogonish
2006 Nankinskiy peyzazh
2005 Mistrz
2003 Dönüş
1998 Sochinenie ko Dnyu Pobedy
1992 Andryusha
1985 Eshchyo lyublyu, eshchyo nadeyus

Televizyon

2016 Chernaya koshka
2015 Klim
2014 Proshchay, lyubimaya!
2014 Inkvizitor
2014 Ekaterina
2013 Tri mushketera (Mini Dizi)
2012 Tsena zhizni
2011 Sdelano v SSSR
2010 U kazhdogo svoya voyna
2009 Prikazano unichtozhit. Operatsiya 'Kitayskaya shkatulka
2009 Isaev
2008 Oruzhie
2007 Otkroyte, Ded Moroz! (TV Filmi)
2007 Likvidatsiya (Mini Dizi)
2005 Archangel (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Konstantin Lavronenko Fotoğrafları

Konstantin Lavronenko Fotoğrafları Konstantin Lavronenko Fotoğrafları Konstantin Lavronenko Fotoğrafları Konstantin Lavronenko Fotoğrafları Konstantin Lavronenko Fotoğrafları