Yorumlar (46 yorum)
5 Merve Gökgöz12.05.2019 12:26
öğretmenimiz bize akıllı tahtadan açtı. çok güzel size de tavsiye ederim sonuna kadar izleyin
0 levent23.04.2019 11:07
lan bu nasıl film allah aşkına yapıcaksanız filmi beyin kıtlığı ile yapmak bunun gibi film yerine fragmanı koymaktır
10 polat alemdar11.04.2019 09:07
dıt zizin filiminize akılınızca mileti kandırıyorsunuz
0 Elif01.04.2019 04:05
Bu ne ya! Durmadan fragman! Nereden açılıyor?
0 adsız31.03.2019 12:28
Abi bu ne ya durmadan fragman!
0 gshuıkd27.03.2019 07:51
tam yok mu full
1 çok kötü24.03.2019 08:13
baslıyacam bole ise arkadas adam kandırıyolar hep fragman
1 elanaz çakır24.03.2019 07:25
nerden izleniyor:?¦acep
1 Hazal naz başol22.03.2019 09:48
Acayip kötü bir film olmuş
0 elif kök20.03.2019 08:25
ya bu ne he r sitede fragmanı çıkıyor film nerden izlenir online
1 erk yorulmaz18.03.2019 09:38
bu me ya ölene kadar filminimi izleyemiycem
5 Ayşenur10.03.2019 03:21
Hep fragman çıkıyor. Bir türlü açılmıyor. Ama fragmanından güzel bir film olduğu belli.
0 Zeynep05.03.2019 04:15
Abi hep fragman
0 jack namber24.02.2019 03:46
helo name jack
10 rüzgar denli19.02.2019 06:39
filmi açamadım ama çok sükür son anda açtım mükemmel
10 Yağmur Ekemen17.02.2019 05:36
BEN AÇAMADIM
1 yağmur ekemen17.02.2019 05:35
ben açamadım
1 KRAL SAKIR BERBAT REEEEEE11.02.2019 09:00
gercekten kral sakiri izleyipte obur guzel animasyonlu ve KOMEDI iceren seyleri izlemememiz bence uzucu. klavye bozuk ben turkceyi biliyorum bu arada
10 Hülya şener11.02.2019 08:37
Çok güzel film di
10 emir hüseyin DÜĞEROĞLU01.02.2019 06:13
illaha sinemada izlememiz gerekiyor
1 anan film anan27.01.2019 12:59
aga ben bunu 2 yıldır arıyom manyaklar fragman yaptılar
0 zehir şişesi20.01.2019 04:29
hep fragman bune aga yaaa fragman izleyeceksek youtubeden debulunur ben bu filmi 2 aydır arıom
0 emre karaca16.01.2019 07:02
hiç izlenmiyo
0 zeynep13.01.2019 02:14
1 yıldır arıyorum hep fragman
0 meriç güneş12.01.2019 11:38
film yerine fragram izle tiyorlar inanmayacak sınız ama ben bu nu 1 yıl dır arıyorum ama bulamadım
0 meriç güneş12.01.2019 11:35
hiç güzel deyil sadece fragman izletiyorlar ben bu filmi nerdeyse 1 yıl dır arıyorum ama bulamadım
10 melis koçak10.01.2019 06:12
çok güzel harika olmuş
10 emre karabıyık06.01.2019 11:13
filmi intarnete ve televizyonlara yükleyin
1 ahmet ensar03.01.2019 06:43
bu ne fragmanla geliyonuz youtubedada var Allah ım yarrabim yaresul Allah ya
1 taner taha yıdız03.01.2019 09:01
çok kötü sadece fragman
10 Ömürcek31.12.2018 02:22
Mukemmal
9 Poyraz Kayan22.12.2018 02:20
Muhteşem... Ama izlenmiyor! Sırf izlenmediği için: 9
10 irem göksu16.12.2018 05:58
harika filim .fil necatiye bayılıyorum çok komik .ailem beni bu sinemaya götürmedi maklesef ki ama internet diye bir şey var dedim ve irternetten izliyorum
10 hatice şevval aslankaya20.11.2018 07:15
bence güzel bir cinema .
1 Film bulamayan18.11.2018 01:13
He Çok Güzel He He He
1 Sanane18.11.2018 01:10
Abilerim Ablalarım Bakın Sinema Dedik Fragman ya da Özet le Geliyonuz O Yüzden Ben Sinirleniyom
10 fırat birer28.10.2018 09:40
ben filmi çok seviyorum
1 serkan28.10.2018 04:20
sıfır olsa onu verirdim . ya olum film diye fragman mı izleyeceğiz
0 Kerem ElmasOğlu25.10.2018 01:00
flim izlenmiyor :(
0 Irem genc20.10.2018 07:30
Kral sakir oyun zamanin filmin8 izlemek istiyorum
1 hayran18.10.2018 03:47
izlenmiyor nden neden neden n e yapmaya çalışıyorsunuz? sıfır olsa onu vereceğim emin olun.................
10 kral şakir izleyemeyen03.10.2018 05:37
film 10 puan ama izlenmiyor
10 ferhatçihgfhvb25.09.2018 09:58
olmuyor 5 aydır armuyor bir kere olsa şaşarım
10 osmanyılmaz10.09.2018 04:09
çok güzel
10 Fidel Deniz ERDOĞAN31.05.2018 02:50
Lütfen elbistana getirin
10 Ahmet Taylan YERLİ28.04.2018 04:23
Dünyanındı en iyi sineması bunu bayadır bekliyordum en sevdiğim yer geçti nın uzayda burakaliyle şarkı söylemesi