Kris Hitchen

Kris Hitchen
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.4.1974
Doğum Yeri:Lancashire

İngiliz oyuncu.

Tam adı Kristian Bartholomew Hitchen'dır. Üzgünüz, Size Ulaşamadık (2019) ve Clay Kickers (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır. 28 Mart 1997 tarihinde Sherry Hitchen'la evlenmiştir ve bu evlilikten bir çocukları vardır.

Filmografi

2020 Clay Kickers
2019 Üzgünüz, Size Ulaşamadık
2019 Trucker's Atlas (Kısa Film)
2017 When the Whistle Blows (Kısa Film)
2017 Dependent (Kısa Film)
2001 Emekçiler

Televizyon

2019 The Letter for the King
2018 Thick As Steves' (TV Filmi)
2017 Coronation Street
2016 4 O'Clock Club

Görev Aldığı Yapımlar

Kris Hitchen Fotoğrafları

Kris Hitchen Fotoğrafları Kris Hitchen Fotoğrafları Kris Hitchen Fotoğrafları Kris Hitchen Fotoğrafları Kris Hitchen Fotoğrafları