Kristen Connolly

Kristen Connolly
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :12.7.1980
Doğum Yeri:New Jersey

ABD'li oyuncu.

Tam adı Kristen Nora Connolly'dir. Dehşet Kapanı (2011), Mistik Olay (2008) ve Hayallerin Peşinde (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Deep Water
2014 A Mighty Nice Man (Kısa Film)
2014 Bu Nasıl Arkadaşlık Lan!
2014 A Good Marriage
2012 Ex-Girlfriends
2012 The Bay
2011 The Five Stages of Grief (Kısa Film)
2011 Dehşet Kapanı
2011 Certainty
2009 Bir Alışverişkoliğin İtirafları
2008 Hayallerin Peşinde
2008 Meet Dave
2008 Mistik Olay
2006 iChannel
2003 Mona Lisa Gülüşü

Televizyon

2020 Evil
2019 Prodigal Son
2017 Zoo
2017 Yalanlar Büyücüsü (TV Filmi)
2015 The Whispers
2014 Houdini (Mini Dizi)
2014 F to 7th
2014 House of Cards
2011 The Good Wife
2011 CollegeHumor Originals
2010 Superego (TV Filmi)
2009 Mercy
2009 Nurse Jackie
2009 As the World Turns
2009 Life on Mars
2008 The Guiding Light
2008 Law & Order: Criminal Intent
2008 New Amsterdam

Görev Aldığı Yapımlar

Kristen Connolly Fotoğrafları

Kristen Connolly Fotoğrafları Kristen Connolly Fotoğrafları Kristen Connolly Fotoğrafları Kristen Connolly Fotoğrafları Kristen Connolly Fotoğrafları