Kriv Stenders

Kriv Stenders
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.01.1964

Avustralyalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Avustralya Film, Televizyon ve Radyo Okulu mezunudur. Kırmızı Köpek (2011), Boxing Day (2007) ve The Illustrated Family Doctor (2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Slim & I (Belgesel)
2020 Brock: Over the Top (Belgesel)
2019 Danger Close: The Battle of Long Tan
2018 Black Chamber (Kısa Video)
2017 The Go-Betweens: Right Here (Belgesel)
2017 Australia Day
2016 Blue, mon chien d'Australie
2015 Why Anzac with Sam Neill
2014 Öldürmenin 3 Yolu
2011 Kırmızı Köpek
2009 Lucky Country
2007 Boxing Day
2005 Blacktown
2005 The Illustrated Family Doctor
1998 Two/Out (Kısa Film)
1988 The Go-Betweens: Streets of Your Town (Version One) (Kısa Video)

Televizyon

2020 Between Two Worlds
2019 Doctor Doctor
2018 The Pacific with Sam Neill (Mini Belgesel)
2018 Jack Irish
2017 Wake in Fright (Mini Dizi)
2016 A Place to Call Home
2016 Hunters
2015 The Principal

Yapımcı

2005 Blacktown

Senaryo

2020 Slim & I (Belgesel)
2020 Brock: Over the Top (Belgesel)
2017 The Go-Betweens: Right Here (Belgesel)
2007 Boxing Day
2005 Blacktown
2005 The Illustrated Family Doctor
1998 Two/Out (Kısa Film)

Oyuncu

2014 Öldürmenin 3 Yolu
2011 Kırmızı Köpek
2006 Kenny
2005 Blacktown

Televizyon

2018 Mr Inbetween

Görev Aldığı Yapımlar

Kriv Stenders Fotoğrafları

Kriv Stenders FotoğraflarıKriv Stenders FotoğraflarıKriv Stenders FotoğraflarıKriv Stenders FotoğraflarıKriv Stenders Fotoğrafları