Kübra Kip

Kübra Kip
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :5.3.1987
Doğum Yeri:Kayseri

Türk oyuncu.

İlk kez 2010 yılında Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi isimli diziye profesyonel olarak oyunculuk yapmaya başlamıştır. İlk uzun metraj çalışması ise 2016 yılı yapımı Babamın Kanatları filmidir. Bu filmde canlandırdığı Nihal karakteriyle 2016 yılında 23. Uluslararası Adana Film Festivali, 53. Altın Portakal Film Festivali'nde ve 2017 yılında ise 49. Siyad Türk Sineması Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödüllerini kazanmıştır.

Filmografi

2019 Bağlılık
2018 Halef
2018 Duvardaki Çatlak
2016 Babamın Kanatları

Televizyon

2017 Çoban Yıldızı
2017 Kayıtdışı
2013 Muhteşem Yüzyıl
2011 Yahşi Cazibe
2010 Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi

Görev Aldığı Yapımlar

Kübra Kip Fotoğrafları

Kübra Kip Fotoğrafları Kübra Kip Fotoğrafları Kübra Kip Fotoğrafları Kübra Kip Fotoğrafları Kübra Kip Fotoğrafları