Kutay Sandıkçı

Kutay Sandıkçı
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.6.1989

Türk oyuncu.

Ayla Algan Çağdaş Tiyatro Oyunculuk Akademisi mezunudur. İlk kez 2007 yılında Kare As isimli kısa filmde oyunculuk yapmıştır. Htr2b Dönüşüm (2012), Bal (2009) ve Yuva (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Yuva
2018 Saf
2018 Güvercin Hırsızları
2015 Mahfuz (Kısa Film)
2014 Muska
2013 Balayı
2012 Htr2b Dönüşüm
2009 Bal
2007 Kare As (Kısa Film)

Televizyon

2012 İki Kardeş Bir İstanbul (TV Filmi)
2010 Kollama

Tiyatro

2018 Zengin Mutfağı
2017 Üç Kişilik Düet
2016 O / Hakkari'de Bir Mevsim

Görev Aldığı Yapımlar

Kutay Sandıkçı Fotoğrafları

Kutay Sandıkçı Fotoğrafları Kutay Sandıkçı Fotoğrafları Kutay Sandıkçı Fotoğrafları Kutay Sandıkçı Fotoğrafları Kutay Sandıkçı Fotoğrafları