Kwok-Kwan Chan

Kwok-Kwan Chan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.8.1975
Doğum Yeri:Hong Kong

Çinli dansçı, müzisyen ve oyuncu.

Tam adı Danny Chan Kwok-kwan'dır. Ünlü dövüş ustası Bruce Lee'ye olan benzerliği sebebiyle 2008 yılında yayınlanan The Legend of Bruce Lee isimli belgesel dizide ve Ip Man 3'te (2015) Bruce Lee'yi canlandırmıştır. Kung fu (2004), Yip Man 3 (2015) ve Shaolin Futbolu (2001) gibi filmlerle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Yip Man 4
2019 Jui gaai nam yau chun fa luen
2018 Keep Calm and Be a Superstar
2018 Gong fu lian meng
2015 Yip Man 3
2015 Tan ling dang an
2015 Dao shi xia shan
2013 Bu er shen tan
2010 Yuet gwong bo hup
2010 Chu lian hong dou bing
2009 Ga yau hei si 2009
2008 Ngor lo paw hai dou sing
2008 Dai sei hei
2007 Sum seung si sing
2007 Gong fu wu di
2006 Duk haan yum cha
2004 Kung fu
2003 The Era of Vampires
2002 Yi wen ji bao biao
2001 Shaolin Futbolu
1999 Tim yin mat yue
1995 Huai hai zi ju le bu

Televizyon

2017 OCTB
2014 Zuo 88 Lu Che Hui Jia
2008 Li Xiao Long chuan qi

Görev Aldığı Yapımlar

Kwok-Kwan Chan Fotoğrafları

Kwok-Kwan Chan Fotoğrafları Kwok-Kwan Chan Fotoğrafları Kwok-Kwan Chan Fotoğrafları Kwok-Kwan Chan Fotoğrafları Kwok-Kwan Chan Fotoğrafları