Kyle Balda

Kyle Balda
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :9.3.1971
Doğum Yeri:Arizona

ABD'li yönetmen.

California Institute of the Arts mezunudur. The Lorax (2012), Minions (2015) ve Çılgın Hırsız 3 (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Minions: The Rise of Gru
2017 Çılgın Hırsız 3
2016 Weenie (Kısa Video)
2015 Minions: Mini-Movie – Competition (Kısa Film)
2015 Minyonlar
2012 Forces of Nature (Kısa Video)
2012 Serenade (Kısa Video)
2012 Wagon Ho! (Kısa Video)
2012 Loraks
2010 Banana (Kısa Film)
2010 Home Makeover (Kısa Film)
2010 Orientation Day (Kısa Film)

Seslendirme

2017 Çılgın Hırsız 3
2015 Minyonlar

Görev Aldığı Yapımlar

Kyle Balda Fotoğrafları

Kyle Balda Fotoğrafları Kyle Balda Fotoğrafları Kyle Balda Fotoğrafları Kyle Balda Fotoğrafları Kyle Balda Fotoğrafları