Labina Mitevska

Labina Mitevska
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :11.10.1975
Doğum Yeri:Üsküp

Makedonyalı oyuncu.

Üsküp St. Kiril ve Metodi Üniversitesi Sanat ve Arkeoloji Fakültesi; Danimarka Avrupa Film Koleji ve Arizona Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümlerini bitirdi. 1994 yapımı Yağmurdan Önce filmiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Yağmurdan Önce (1994), Saraybosna'ya Hoş Geldiniz (1997) ve 7 Avlu (2009) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Polsestra
2019 Onun Adı Petrunya
2017 When the Day Had No Name
2017 Kolivo (Kısa Film)
2015 The Prosecutor the Defender the Father and His Son
2012 The Woman Who Brushed Off Her Tears
2010 Stapki v pyasaka
2009 7 Avlu
2009 09:06
2008 Voix de garage (Kısa Film)
2007 Prevrteno
2007 L... kot ljubezen
2007 Jas sum od Titov Veles
2006 Warchild
2006 Tajnata kniga
2006 Razsledvane
2005 Kontakt
2004 Nema Problema
2004 Kako ubiv svetec
2004 Bubachki (Kısa Film)
2002 Weg!
2001 Veta (Kısa Film)
2001 Der braune Faden (Kısa Film)
2000 Samotári
1998 Seni İstiyorum
1997 Saraybosna'ya Hoş Geldiniz
1994 Yağmurdan Önce

Yapımcı

2020 Une sirène à Paris
2019 Polsestra
2019 Onun Adı Petrunya
2018 Ahlat Ağacı
2017 When the Day Had No Name
2016 Nocno zivljenje
2016 Sieranevada
2013 Alerik (Kısa Film)
2013 Ni de jintian he wo de mingtian
2012 The Woman Who Brushed Off Her Tears
2007 Jas sum od Titov Veles
2004 Kako ubiv svetec

Görev Aldığı Yapımlar

Labina Mitevska Fotoğrafları

Labina Mitevska Fotoğrafları Labina Mitevska Fotoğrafları Labina Mitevska Fotoğrafları Labina Mitevska Fotoğrafları Labina Mitevska Fotoğrafları