Landon Liboiron

Landon Liboiron
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :10.03.1991
Doğum Yeri:Jenner

Kanadalı oyuncu.

Doğruluk mu Cesaret mi? (2018), Daydream Nation (2010), Wild Roses (2009) ve Frontier (2016-2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Hands that Bind
2020 Come True
2018 Doğruluk mu Cesaret mi?
2016 Of Dogs and Men (Kısa Film)
2015 Burning Bodhi
2015 Forsaken
2014 If You Ask Me To (Kısa Film)
2012 Girl in Progress
2012 Love Written in Blood
2011 The Howling: Reborn (Video)
2010 Altitude
2010 Daydream Nation
2009 Zombie Punch
2008 Run Rabbit Run
2008 Passchendaele
2007 Moondance Alexander
2006 Broken House (Kısa Film)

Televizyon

2018 Frontier
2016 Last Teenagers of the Apocalypse (Kısa Film)
2015 Hemlock Grove
2011 Terra Nova
2011 Shattered
2011 Degrassi: The Next Generation
2011 R. L. Stine's The Haunting Hour
2011 Life Unexpected
2010 The Rest of My Life (TV Filmi)
2009 Degrassi: Minis (Mini Dizi)
2009 Easton Meets West (pilot)
2009 Wild Roses
2008 Flashpoint
2008 Mayerthorpe (TV Filmi)
2007 The Dark Room (TV Filmi)
2007 The Virgin of Akron, Ohio
2007 Intime danger (TV Filmi)
2007 Crossroads: A Story of Forgiveness (TV Filmi)

Yönetmen

2020 Theo (Kısa Film)

Senaryo

2020 Theo (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Landon Liboiron Fotoğrafları

Landon Liboiron FotoğraflarıLandon Liboiron FotoğraflarıLandon Liboiron FotoğraflarıLandon Liboiron FotoğraflarıLandon Liboiron Fotoğrafları