Langley Kirkwood

Langley Kirkwood
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.4.1973
Doğum Yeri:Bromley

İngiliz aktör ve triatlon sporcusu.

Invictus (2009) ve Dredd (2012) gibi filmlerle tanınmıştır. Ayrıca birkaç kez Güney Afrika Ironman yarışmasına katılmıştır. Güney Afrikalı süpermodel ve fotoğrafçı Josie Borain ile evlidir ve üç çocuk babasıdır.

Filmografi

2018 Mia et le lion blanc
2015 Ölüm Kalım Evi
2014 Son of God
2014 İntikam
2014 Düşman Hattı: Donanma Timi 8 (Video)
2013 Felix
2013 Ölüm Yarışı 3: Cehennem (Video)
2013 House Party: Tonight's the Night (Video)
2012 Yargıç Dredd
2009 Endgame
2009 Yenilmez
2008 Coronation Street: Out of Africa (Video)
2007 The Three Investigators and the Secret of Skeleton Island
2007 Cross Line (Kısa Film)
2006 Mercenary for Justice (Video)
2004 Murmur
2004 Dracula 3000
2004 Dead Easy
2004 Charlie
2004 Blast
2004 Berserker
2004 Benim Ülkemde
2003 The Dashing Diner (Kısa Film)
2003 The Bone Snatcher
2003 Consequence
2003 Citizen Verdict
2001 Final Solution
1999 Pirates of the Plain

Televizyon

2019 Warrior
2017 The Catch
2015 Banshee
2015 Dominion
2014 Black Sails
2013 SAF3
2013 Banged Up Abroad (Belgesel Dizi)
2013 Challenger Faciası (TV Filmi)
2013 The Bible (Mini Belgesel Dizi)
2012 Leonardo
2012 Die Jagd nach dem weißen Gold (TV Filmi)
2011 Strike Back
2011 Curiosity (Belgesel Dizi)
2011 Atlantis: End of a World, Birth of a Legend (TV Filmi)
2011 Outcasts (Mini Dizi)
2009 The Prisoner (Mini Dizi)
2008 Generation Kill (Mini Dizi)
2007 Wild at Heart
2007 Hard Copy
2006 Der Kranichmann (TV Filmi)
2005 Charlie Jade
2005 Bermuda Seytan Üçgeni (Mini Dizi)
2004 Snitch
2004 King Solomon's Mines (Mini Dizi)
2003 Red Water (TV Filmi)
2003 Für immer verloren (TV Filmi)
1999 Die Spesenritter (TV Filmi)
1998 Isidingo
1997 Natural Rhythm (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Langley Kirkwood Fotoğrafları

Langley Kirkwood Fotoğrafları Langley Kirkwood Fotoğrafları Langley Kirkwood Fotoğrafları Langley Kirkwood Fotoğrafları Langley Kirkwood Fotoğrafları