Larry Pine

Larry Pine
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :3.3.1945
Doğum Yeri:Arizona

ABD'li oyuncu.

Kuzey Teksas Üniversitesi Sanat Bölümü mezunudur. Ayrıca 1968 yılında New York Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü'nde yüksek lisansını düzenlemiştir. İlk kez 1952 yılında Haine et passio isimli TV dizisiyle kameralar karşısına geçmiştir. 1982 yılı yapımı Dément isimli filmle de ilk kez bir sinema filminde rol almıştır. Tenenbaum Ailesi (2001), Moonrise Kingdom (2012) ve Aşk Masalı (2002) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 12 Mighty Orphans
2020 Kayıp Kız
2018 Beyrut
2018 An Actor Prepares
2018 The Mole (Kısa Film)
2017 One Day Home (Kısa Film)
2017 Freak Show
2016 Buried Child
2014 Red Knot
2014 En Uzun Hafta (Anlatıcı)
2014 Büyük Budapeşte Oteli
2013 Düş ve Gerçek
2013 A Master Builder
2012 See Girl Run
2012 Moonrise Kingdom
2012 Entrika
2012 Broadway's Finest
2012 Stereopsis (Kısa Film)
2011 How It Ended (Kısa Film)
2010 The Dinner Party (Kısa Film - Anlatıcı)
2009 Velvet (Kısa Film - Seslendirme)
2009 İyi Yürek
2009 Chasing the Green
2009 2B
2008 Vote and Die: Liszt for President
2008 Nuits blanches à New York
2007 A Relationship in Four Days (Kısa Film - Anlatıcı)
2006 Outsourced
2006 Islander
2005 I Will Avenge You, Iago!
2004 Tehdit
2004 Melinda ve Melinda
2004 Lignes de vie
2004 American Exquisite (Kısa Film)
2004 Water
2003 Particles of Truth
2003 Nola
2003 Justice
2003 A Foreign Affair
2002 Mr. Smith Gets a Hustler
2002 Aşk Masalı
2001 Tenenbaum Ailesi
2001 Queenie in Love
2001 Çok Özel Haber
2000 Ufak Sahtekârlıklar
1999 Zoo
1999 Suits
1999 Let It Snow
1999 A Stranger in the Kingdom
1998 The Deal (Kısa Film)
1998 Şöhret
1998 Minor Details
1998 Jaded
1997 Sunday
1997 Buz Fırtınası
1997 Aşk Tutkunu
1997 Academy Boyz
1996 İlk Günah
1996 Girl 6
1996 Como Nascem os Anjos
1995 Ölüm Yolunda
1994 Vanya, 42e rue
1989 Une journée de fous
1987 Plain Clothes
1987 Anna
1982 Ölümün Kanatları
1982 MysteryDisc: Murder, Anyone? (Video Oyunu - Seslendirme)
1982 Mike Hammer - Kanun Benim
1982 Kördüğüm
1982 Dément

Televizyon

2019 Succession
2018 Gotham
2017 Staging Film (TV Series Kısa Film)
2017 House of Cards
2015 The Jim Gaffigan Show
2015 Madam Secretary
2015 Chicago Med
2014 Unforgettable
2014 Hostages
2013 The Good Wife
2012 Blue Bloods
2012 Homeland
2011 The Trivial Pursuits of Arthur Banks (Anlatıcı)
2011 Şüpheli Şahıs
2008 Canterbury's Law
2006 New York - Unité spéciale
2005 Empire Falls (Mini Dizi – Anlatıcı)
2005 Gilmore Kızları
2004 New York - Section criminelle
2003 Oz
2001 Tribunal Central
2001 The $treet
1999 La force du destin
1999 New York - Police judiciaire
1998 New York Undercover
1998 A Will of Their Own (Mini Dizi)
1997 Prince Street
1995 New York News
1994 The Adventures of Pete & Pete
1991 The Days and Nights of Molly Dodd
1991 Fatal Friendship (TV Filmi)
1990 On ne vit qu'une fois
1989 The Justice Game
1988 Kanun Namına
1987 ABC Afterschool Specials
1986 Histoires de l'autre monde
1986 As the World Turns
1978 Hullabaloo Over Georgie and Bonnie's Pictures (TV Filmi)
1952 Haine et passion

Görev Aldığı Yapımlar

Larry Pine Fotoğrafları

Larry Pine Fotoğrafları Larry Pine Fotoğrafları Larry Pine Fotoğrafları Larry Pine Fotoğrafları Larry Pine Fotoğrafları