Lars Eidinger

Lars Eidinger
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :21.1.1976
Doğum Yeri:Berlin

Alman tiyatro ve sinema oyuncusu.

Kariyerine 1997 yılında Deutsches Theater'da başladı. Alle Anderen (2008), Goltzius & The Pelican Company (2011), Was bleibt (2011) ve Tatort - Borowski und der stille Gast (2012) filmleriyle tanınmıştır. 

Önemli yapımlarda yer almadan önce Schloss Einstein (2002) ve Berlin, Berlin (2003) gibi Alman TV şovlarında küçük roller oynadı. Şubat 2016'da, 66. Berlin Uluslararası Film Festivali'nin ana yarışma bölümünde jüri üyelerinden biri olarak seçildi. Berlin'deki Schaubühne tiyatrosunun bir üyesidir ve Hamlet ve III. Richard gibi Thomas Ostermeier yapımlarında baş rol oynamıştır.

Ulrike Eidinger ile evlidir ve Edna isminde bir kızı vardır.

Filmografi

2019 Twins
2019 Dumbo
2018 Wintermärchen
2018 Werk ohne Autor
2018 High Life
2018 Dreigroschenfilm
2018 Abgeschnitten
2018 25 km/h
2017 Matilda
2017 Maryline
2016 L'origine de la violence
2016 Hayalet Hikayesi
2016 Die Blumen von gestern
2015 Elixir
2015 Vergine giurata
2015 Familienfest
2015 Dora oder Die sexuellen Neurosen unserer Eltern
2014 Ve Perde
2014 Lars & Jonathan: A Berlin Friendship (Kısa Film)
2014 Herbert Grönemeyer: Morgen (Kısa Video)
2012 Was bleibt
2012 Goltzius and the Pelican Company
2011 Video Nasty
2011 Tabu - Es ist die Seele ein Fremdes auf Erden
2011 Hell
2011 Fenster zum Sommer
2011 Code Blue
2009 Wanna Be (Kısa Film)
2009 Alle Anderen
2008 Torpedo (Kısa Film)
2007 Deutschland deine Lieder (Kısa Film)
2007 After Effect
2005 See You at Regis Debray

Televizyon

2018 West of Liberty
2018 Late Night Berlin: Mit Klaas Heufer-Umlauf
2017 Sense8
2017 Schuld
2017 Babylon Berlin
2017 SS-GB (Mini Dizi)
2016 Terror - Ihr Urteil (TV Filmi)
2015 Tatort
2015 Sadness is an Evil Gas Inside of Me: The Age of Corn
2015 Richard III (TV Filmi)
2014 Sadness Is an Evil Gas Inside of Me
2014 Der Prediger (TV Filmi)
2013 Foyle's War
2013 Polizeiruf 110
2013 Grenzgang (TV Filmi)
2013 Du bist dran (TV Filmi)
2013 Der Clan - Die Geschichte der Familie Wagner (TV Filmi)
2010 Verhältnisse (TV Filmi)
2009 Mörder auf Amrum (TV Filmi)
2008 Großstadtrevier
2008 Minibar (TV Filmi)
2008 Avignon 2008 - Hamlet (TV Filmi)
2007 Notruf Hafenkante
2007 Der Dicke
2006 Hedda Gabler (TV Filmi)
2005 Ketchup Connection (Kısa Film)
2004 Woyzeck (TV Filmi)
2003 Berlin, Berlin
2003 Nora (TV Filmi)
2002 Schloss Einstein

Görev Aldığı Yapımlar

Lars Eidinger Fotoğrafları

Lars Eidinger Fotoğrafları Lars Eidinger Fotoğrafları Lars Eidinger Fotoğrafları Lars Eidinger Fotoğrafları Lars Eidinger Fotoğrafları