Laura De la Uz

Laura De la Uz
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.2.1970
Doğum Yeri:La Habana

Kübalı oyuncu.

Hello Hemingway (1990), La película de Ana (2012) ve El cuerno de la abundancia (2008) gibi filmlerle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Mission H2O
2018 Yuli
2015 Espejuelos oscuros
2014 La pared de las palabras
2014 Vestido de novia
2014 Una historia con Cristo y Jesus (Kısa Film)
2013 Y sin embargo
2013 Esther en alguna parte
2012 La película de Ana
2012 Clara no es nombre de mujer
2012 Havana'da 7 Gün
2012 Amor crónico
2010 Acorazado
2010 Boleto al paraíso
2009 Los minutos, las horas (Kısa Film)
2008 El cuerno de la abundancia
2007 Siberia (Kısa Film)
2006 El Benny
1997 Historias clandestinas en La Habana
1995 Madagascar
1994 Amores
1990 Hello Hemingway

Televizyon

2019 En el corredor de la muerte (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Yuli, 2018, Oyuncu

Laura De la Uz Fotoğrafları

Laura De la Uz Fotoğrafları Laura De la Uz Fotoğrafları Laura De la Uz Fotoğrafları Laura De la Uz Fotoğrafları Laura De la Uz Fotoğrafları