Laura Linney

Laura Linney
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :5.02.1964
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu.

Tam adı Laura Leggett Linney'dir. The Big C (2010-2013), La famille Savage (2007), Kinsey (2004) ve Bana Güvenebilirsin (2000) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Miracle Club
2020 The Roads Not Taken
2020 Düşüş
2017 The Dinner
2016 Sully
2016 Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden
2016 Gece Hayvanları
2016 Fırtınalı Hayatlar
2015 Mr. Holmes ve Müthiş Sırrı
2013 Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2012 Hudson'daki Hyde Park
2012 Enduring Legacy (Kısa Film - Seslendirme)
2012 Aimee Mann: Charmer (Kısa Video)
2011 Hediye Operasyonu (Seslendirme)
2011 Detaylar
2010 Sympathy for Delicious
2010 Morning
2009 The City of Your Final Destination
2008 Başka Bir Adam
2007 La famille Savage
2007 İhanet
2007 Dadım Aşık
2006 Yılın Başkanı
2006 The Hottest State
2006 Jindabyne, Australie
2006 Driving Lessons
2005 Şeytan Çarpması
2005 Mürekkep Balığı ve Balina
2004 P.S.
2004 Kinsey
2003 Ölümle Yaşam Arasında
2003 Gizemli Nehir
2003 Aşk Her Yerde
2002 Gecenin Nefesi
2000 Maze
2000 Lush
2000 Chez les heureux du monde
2000 Bana Güvenebilirsin
1998 Truman Show
1997 Mutlak Güç
1996 İlk Korku
1995 Congo
1994 Kaderin Cilvesi
1993 Masum Hamleler
1993 Bir Günlük Cumhurbaşkanı
1992 Lorenzo'nun Yağı
1985 Assassins: A Film Concerning Rimbaud (Kısa Film)

Televizyon

2020 The Great Work Begins. Scenes from Angels in America (TV Filmi)
2020 Ozark
2019 Kent Masalları
2018 Sink Sank Sunk
2018 BoJack Horseman (Seslendirme)
2017 Red Nose Day Actually (Kısa Film)
2017 Last Week Tonight with John Oliver
2016 Inside Amy Schumer
2013 The Big C
2008 John Adams (Mini Dizi)
2006 American Experience (Belgesel – Anlatıcı)
2006 American Dad! (Seslendirme)
2004 Frasier
2002 The Laramie Project (TV Filmi)
2002 Les rois du Texas (Seslendirme)
2001 Wild Iris (TV Filmi)
2001 Chroniques de San Francisco (Mini Dizi)
2001 American Masters (Belgesel)
2000 Running Mates (TV Filmi)
1999 Le dernier aveu (TV Filmi)
1998 Les chroniques de San Francisco II (Mini Dizi)
1994 New York - Police judiciaire
1993 Les chroniques de San Francisco (Mini Dizi)
1993 Class of '61 (TV Filmi)
1993 Blind Spot (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Laura Linney Fotoğrafları

Laura Linney Fotoğrafları Laura Linney Fotoğrafları Laura Linney Fotoğrafları Laura Linney Fotoğrafları Laura Linney Fotoğrafları