Lauren Coe

Lauren Coe
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900
Doğum Yeri:Dublin

Kuzey İrlandalı müzisyen ve aktris.

Dokuz yaşından beri Mancherter'da bulunan Royal Albert Hall, Londra ve Palace Theatre'da şarkı söylüyor ve oyunculuk yapıyor. Üç yıl önce Independent Theatre Workshop'a katıldı, burada dans, drama ve şarkı söyleme eğitimi aldı. Coe, 2008 yılında Thomas Hefferon'un yönettiği “The Pool” adlı kısa filmde rol aldı ve bu film Tribecca Film Festivali'nde gösterildi.

Filmografi

2018 The Last Letter (Kısa Film)
2018 Şeytanın Kapısı
2018 Tango One
2015 Home Made (Kısa Film)
2008 The Pool (Kısa Film)

Televizyon

2018 Call the Midwife
2018 Troy: Fall of a City
2017 The Halcyon
2011 The Importance of Being Whatever
2011 Camelot
2011 Primeval
2010 Three Wise Women (TV Filmi)

Video Oyunu

2017 Doragon kuesuto XI: Sugisarishi toki o motomete (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Lauren Coe Fotoğrafları

Lauren Coe Fotoğrafları Lauren Coe Fotoğrafları Lauren Coe Fotoğrafları Lauren Coe Fotoğrafları