Laurent Lucas

Laurent Lucas
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.7.1965
Doğum Yeri:Paris

Fransız oyuncu, yapımcı

Filmografi

2016 les hommes de l'ombre (TV Dizisi) 
2016 Mezar 
2016 Mensonges (TV Dizisi) 
2016 L'odyssée 
2015 Les Revenants (TV Dizisi) 
2015 Les démons 
2015 Floride 
2015 Enragés 
2015 Les Jeunes Loups (TV Dizisi) 
2014 Les témoins (TV Mini-Dizisi) 
2014 Le Militaire (Aynı zamanda yapımcı)
2014 Alléluia 
2014 Piégé 
2013 Lac Mystère 
2013 Le métis de Dieu (TV Filmi) 
2013 Le météore 
2012 Je me suis fait tout petit 
2012 Les invités (Web Dizisi - Video Kısa Film) 
2011 À mi-chemin (Kısa Film) 
2011 Qui sème le vent (TV Filmi) 
2011 Rose and Violet (Kısa Film) 
2011 Gerry 
2011 L'infiltré (TV Filmi) 
2011 V comme Vian (TV Filmi) 
2010 Marya et son amant (Kısa Film) 
2010 Impasse du désir 
2010 The Kate Logan Affair 
2009 Sommeil blanc 
2009 Verso 
2008 Elle veut le chaos 
2008 La saison des orphelins 
2008 La cloison (Kısa Film) 
2008 De la guerre 
2008 Maman est chez le coiffeur 
2008 Sans état d'âme 
2008 Le prince de ce monde 
2007 Toi 
2007 Rallye Müvmedia (TV Dizisi) 
2007 La capture 
2007 Contre-enquête 
2006 Les vauriens (TV Filmi) 
2006 Sur la trace d'Igor Rizzi 
2006 Broil (Kısa Film) 
2006 De particulier à particulier 
2005 Les invisibles 
2005 Kuzey faresi 
2004 Automne 
2004 Calvaire 
2004 Tout pour l'oseille 
2003 Violence des échanges en milieu tempéré 
2003 Adieu 
2003 Tiresia 
2003 Qui a tué Bambi? 
2003 Rire et châtiment 
2002 Va, petite! 
2002 Dans ma peau 
2001 Pornografi 
2001 Zaïde, un petit air de vengeance (TV Filmi) 
2000 HLA identique (Kısa Film) 
2000 30 ans 
2000 Harry, un ami qui vous veut du bien 
1999 Comme c'était bien (Kısa Film) 
1999 Haut les coeurs! 
1999 Bonne Nuit (TV Filmi) 
1999 Pola X 
1999 Rien sur Robert 
1999 La nouvelle Ève 
1998 Quelque chose d'organique 
1997 J'ai horreur de l'amour 
1989 Les sirènes de minuit (TV Filmi) 

Belgesel

2015 Un matin sur Terre
2014 Piege - Le Making Of
2007 Dans les yeux d'un flic
2005 Le grand journal de Canal+
2003 Rire et châtiment: le making of
2001 Making of 'Harry un ami qui vous veut du bien'
2000 La nuit des Césars

Görev Aldığı Yapımlar

Laurent Lucas Fotoğrafları

Laurent Lucas Fotoğrafları Laurent Lucas Fotoğrafları Laurent Lucas Fotoğrafları Laurent Lucas Fotoğrafları Laurent Lucas Fotoğrafları