Lee Majdoub

Lee Majdoub
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :31.5.1982
Doğum Yeri:Tripoli

Lübnanlı oyuncu.

Kaliforniya Eyalet Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmuştur. Eğitimi süresince üniversitenin ragby takımında oynamıştır. Sonic the Hedgehog (2019), Dirk Gently's Holistic Detective Agency (2016) ve You Me Her (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Sonic the Hedgehog
2019 Benchwarmers 2: Breaking Balls
2017 The Prince (Kısa Film)
2017 Puppet Killer
2017 Aramızdaki Sözler
2016 Game of Hyrule (Kısa Film)
2016 Dead Rising: Endgame
2016 Brain on Fire
2015 Tuhaf Bir Sihir (Seslendirme)
2015 Before You Drive Me Crazy (Kısa Film)
2014 See No Evil 2
2014 Ölümün ABC'si
2013 One Night in Seattle
2013 If I Had Wings
2012 Karanlıklar Ülkesi: Uyanış
2011 Scott Pilgrim vs. 60 Seconds (Kısa Film)
2011 Minecraft Girlfriend (Kısa Film)
2010 Tainted
2010 Pokémon Apokélypse (Kısa Film)
2010 Mimespeak (Kısa Film)
2009 The Ripple Effect (Kısa Film)
2008 Memories (Kısa Film)
2008 Into the Black Woods (Kısa Film)
2008 Deadwater (Video)

Televizyon

2019 You Me Her
2018 The Crossing
2018 Dumbbells (TV Filmi)
2017 Zoo
2017 Travelers
2017 Rogue
2017 Dirk Gently's Holistic Detective Agency
2017 Büyük Kaçis
2016 The Magicians
2015 UnREAL
2015 Proof
2015 Dogaustu
2015 Bir Varmis Bir Yokmus
2015 Mix (TV Filmi)
2014 Arrow
2013 Emily Owens M.D.
2013 Cult
2013 One Foot in Hell (TV Filmi)
2013 Baby Sellers (TV Filmi)
2011 Shattered
2011 Fringe
2008 Psych
2007 Bionic Woman

Video Oyunları (Seslendirme)

2018 The Fall Part 2: Unbound
2018 Doragaria rosuto
2017 Need for Speed: Payback
2017 FIFA 18
2014 The Fall
2013 Splinter Cell: Blacklist

Görev Aldığı Yapımlar

Lee Majdoub Fotoğrafları

Lee Majdoub Fotoğrafları Lee Majdoub Fotoğrafları Lee Majdoub Fotoğrafları Lee Majdoub Fotoğrafları Lee Majdoub Fotoğrafları