Lei Wu

Lei Wu
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :26.12.1999
Doğum Yeri:Shangai

Çinli aktör.

Lang ya bang (2015), Sanghay Takibi (2017) ve A Xiu Luo (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Ying
2018 A Xiu Luo
2017 Sanghay Takibi
2017 Into the Rainbow

Televizyon

2018 Sha Hai
2018 Dou Po Cang Qiong
2017 Magic Star
2016 The Classic of Mountains and Seas
2016 Whirlwind Girl 2
2016 Far Away Love
2015 Lang ya bang
2015 Tornado Girl
2011 Tuanyuan
2011 Tao qi bao ma xiao tiao

Görev Aldığı Yapımlar

Lei Wu Fotoğrafları

Lei Wu Fotoğrafları Lei Wu Fotoğrafları Lei Wu Fotoğrafları Lei Wu Fotoğrafları Lei Wu Fotoğrafları