Levente Molnár

Levente Molnár
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :10.3.1976
Doğum Yeri:Baia Mare

Macar asıllı Romen oyuncu.

Tall Tales (2019), Sunset (2018), Saul'un Oğlu (2015), Grey Nobodies (2016) ve Tabula Rasa (2016) filmleriyle tanınmıştır. 1998-2002 yılları arasında Cluj-Napoca Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Macarca, Romence, İngilizce ve Almanca konuşabilmektedir.

Filmografi

2019 SHEPHERD: The Story of a Jewish Dog
2019 Apró mesék
2018 Sunset
2018 Genezis
2017 The Lion (Kısa Film)
2017 Nothing Really Happened (Kısa Film)
2016 Tabula rasa (Kısa Film)
2015 Saul'un Oğlu
2015 Dear Mother (Kısa Film)
2013 Eleven töredék (Kısa Film)
2013 Hawaii (Kısa Film)
2012 Un alt craciun (Kısa Film)
2012 Blutsbrüder teilen alles
2011 Radio (Kısa Film)
2010 Morgen
2010 Boldogulásunkra (Kısa Film)
2009 Parttalan (Kısa Film)
2008 Altató : Lullaby (Kısa Film)
2002 Tetemre hívás (Kısa Film)
2002 Ezüst: Silver (Kısa Film)

Televizyon

2019 Alvilág
2019 Foglyok (TV Filmi)
2016 Szürke senkik (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Levente Molnár Fotoğrafları

Levente Molnár Fotoğrafları Levente Molnár Fotoğrafları Levente Molnár Fotoğrafları Levente Molnár Fotoğrafları Levente Molnár Fotoğrafları