Àlex Maruny

Àlex Maruny
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :7.6.1990
Doğum Yeri:Barselona

İspanyol oyuncu.

İlk kez 2010 yılı yapımı Aşka Yükseliş isimli filmle oyunculuğa adım atmıştır. Hayalet Öğrenciler (2012), Aşk Peşinde (2014), Barselona'da Bir Yılbaşı Gecesi (2015) ve Online Vahşet (2017) isimli filmlerle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Online Vahşet
2016 Now (Kısa Film)
2016 The Promise
2016 Bus Story (Kısa Film)
2016 Risen
2015 Barselona'da Bir Yılbaşı Gecesi
2014 El club de los incomprendidos
2014 Aşk Peşinde
2012 Hayalet Öğrenciler
2011 Any de Gràcia
2010 Aşka Yükseliş
2010 Los ojos despiertos (Kısa Film)

Televizyon

2018 Benvinguts a la família
2016 Cites
2015 Seis hermanas
2013 Luna, el misterio de Calenda
2013 Polseres vermelles
2011 El barco
2011 Ángel o demonio

Görev Aldığı Yapımlar

Àlex Maruny Fotoğrafları

Àlex Maruny Fotoğrafları Àlex Maruny Fotoğrafları Àlex Maruny Fotoğrafları