Liana Liberato

Liana Liberato
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.08.1995
Doğum Yeri:Teksas

ABD'li oyuncu.

Tam adı Liana Daine Liberato'dur. Stuck in Love. (2012), Unutulmaz Aşk (2014), Trust (2010) ve Eğer Yaşarsam (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Hush, Hush
2019 To the Stars
2019 The Beach House
2018 Measure of a Man
2018 Banana Split
2017 Nobody Knows (Kısa Film)
2017 Isabel (Kısa Film)
2017 Genç Rahibeler
2017 1 Mile to You
2017 To the Bone
2016 Two Dollar Bill (Kısa Film)
2016 Dear Eleanor
2014 Unutulmaz Aşk
2014 Haunt
2014 Eğer Yaşarsam
2013 Jake Squared
2013 Çocuklarım İçin
2012 Stuck in Love.
2012 Son Tanık
2011 Yakın Tehdit
2010 Trust
2007 The Last Sin Eater
2007 Safe Harbour (Video)

Televizyon

2021 The Edge of Seventeen (Mini Dizi)
2020 Day by Day
2019 Light as a Feather
2012 Paradise Drive
2008 Doktor House
2009 Anarşinin Evlatları
2005 The Inside
2005 CSI: Miami
2005 Cold Case

Görev Aldığı Yapımlar

Liana Liberato Fotoğrafları

Liana Liberato FotoğraflarıLiana Liberato FotoğraflarıLiana Liberato FotoğraflarıLiana Liberato FotoğraflarıLiana Liberato Fotoğrafları