Lily Collins

Lily Collins
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :18.03.1989
Doğum Yeri:Guildford

İngiliz asıllı ABD'li eski model, TV muhabiri ve oyuncu.

Tam adı Lily Jane Collins'tir. İngiltere'de doğmuş, İngiliz müzisyen Phil Collins ile ikinci eşi, Amerikan doğumlu Jill Tavelman'ın kızı, aktris Joely Collins ve müzisyen Simon Collins'in üvey kız kardeşidir. Babası Phil Collins'in üçüncü evliliğinden ise Nicholas ve Matthew Collins adında iki üvey kardeşi daha vardır. Annesi ve babası boşanınca 6 yaşında annesiyle Los Angeles'a taşınmıştır. Harvard-Westlake Okulu'ndan mezun olmuştur ve Kaliforniya Üniversitesi'nde yayıncılık bölümünü bitirmiştir. Elle Girl'e makaleler yazdığı gibi, Seventeen, Teen Vogue ve Los Angeles Times gibi dergilere de makaleler yazdı. Abduction ve Mirror Mirror (2012) adlı filmlerle ün kazanmıştır ve son zamanların popüler kitap serilerinden biri olan Ölümcül Oyuncakların baş karakterlerinden biri olan Clary Fray karakterine hayat vermiştir.

Filmografi

2022 Gilded Rage
2022 Titan
2022 Halo of Stars
2020 Mank
2020 Inheritance
2019 Tolkien
2019 Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
2019 ARTY: Save Me Tonight (Kısa Video)
2018 Sihirbazın Balonları (Seslendirme)
2017 The Dig (Kısa Film)
2017 Okja
2017 To the Bone
2016 L'Exception à la règle
2014 Love, Rosie
2013 Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri
2013 M83: Claudia Lewis (Kısa Video)
2013 İngilizce Hocası
2012 L'amour malgré tout
2012 Pamuk Prenses'in Maceraları
2011 Kaçış
2011 Kutsal Savasçı
2009 Kör Nokta
1999 Tarzan (Seslendirme)

Televizyon

2021 Calls
2020 Emily in Paris
2019 Les Misérables (Mini Dizi)
2017 The Last Tycoon
2009 90210

Görev Aldığı Yapımlar

Lily Collins Fotoğrafları

Lily Collins FotoğraflarıLily Collins FotoğraflarıLily Collins FotoğraflarıLily Collins FotoğraflarıLily Collins Fotoğrafları