Lily-Rose Depp

Lily-Rose Depp
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :27.5.1999
Doğum Yeri:Paris

Fransız asıllı ABD'li aktris, şarkıcı ve model.

Tam adı Lily-Rose Melody Depp'tir. Johnny Depp'in kızıdır. İşkence Gecesi (2014), Yoga Hosers (2016) ve Planetarium (2016) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2020 Dreamland
2019 The King
2018 Les fauves
2018 L'homme fidèle
2016 Yoga Hosers
2016 Muhteşem Loie
2016 Planetarium
2014 İşkence Gecesi

Diskografi

2016 I'm the Man
2016 Babe
2016 O Canada

Görev Aldığı Yapımlar

Lily-Rose Depp Fotoğrafları

Lily-Rose Depp Fotoğrafları Lily-Rose Depp Fotoğrafları Lily-Rose Depp Fotoğrafları Lily-Rose Depp Fotoğrafları Lily-Rose Depp Fotoğrafları