Liya Ai

Liya Ai
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.12.1965
Doğum Yeri:İç Moğolistan

Çinli oyuncu.

Genghis Khan (1998), Ermo (1994) ve Nu bang jia zhe (1990) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Elveda Oğlum
2016 Cheng xiang sheng di hua er
2016 Bei Jing yu shang Xi Ya Tu 2
2015 Gaobie
2015 Qi
2015 Bo ji mi cheng
2015 Zhong fan 20 sui
2011 Yang Shan Zhou
2005 Liang ge ren de ba lei
2004 Shang xue lu shang
2002 Wo de mei li xiang chou
1998 Genghis Khan
1994 Hei shan lu
1994 Ermo
1992 Nu qiu da dui
1990 Nu bang jia zhe

Televizyon

2016 Zan men xiang ai ba
2013 Tong zai wu yan xia
2005 An suan
2001 Da zhai men

Görev Aldığı Yapımlar

Liya Ai Fotoğrafları

Liya Ai Fotoğrafları Liya Ai Fotoğrafları Liya Ai Fotoğrafları Liya Ai Fotoğrafları