Lorcan Finnegan

Lorcan Finnegan
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :25.05.1979
Doğum Yeri:Dublin

İrlandalı senarist ve yönetmen.

Foxes (2012), Without Name (2016) ve Vivaryum (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Vivaryum
2016 Without Name
2012 Foxes (Kısa Film)
2007 Changes (Kısa Film)
2007 Defaced (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Vivaryum

Senaryo

2019 Vivaryum
2007 Changes (Kısa Film)
2007 Defaced (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Vivaryum, Vivarium , 2019, Yönetmen,Senarist

Lorcan Finnegan Fotoğrafları

Lorcan Finnegan Fotoğrafları Lorcan Finnegan Fotoğrafları Lorcan Finnegan Fotoğrafları Lorcan Finnegan Fotoğrafları