Lou de Laâge

Lou de Laâge
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :27.4.1990
Doğum Yeri:Bordeaux

Fransız oyuncu.

Paris'teki École Claude Mathieu'da sahne ve oyunculuk dersleri aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında tiyatro sahnesinde yaşadı. Babası gazeteci, annesi ise ressamdır. Masumlar (2016), Jappeloup (2013) ve Respire (2014) filmleriyle tanınmıştır. 

Filmografi

2019 Blanche comme neige
2018 O Caderno Negro
2017 Belle à croquer (Kısa Film)
2016 Un (Kısa Film)
2016 Masumlar
2015 Bekleyiş
2015 Turnuva
2014 Respire
2014 Le ballon de rouge (Kısa Film)
2013 Jappeloup
2013 Des gens qui s'embrassent
2011 J'aime regarder les filles
2011 Nino
2009 La découverte (Kısa Video)

Televizyon

2017 Red Creek (Mini Dizi)
2014 Collection rue des ravissantes: Boris Vian fait son cinéma (Mini Dizi)
2013 Anna Karenina (Mini Dizi)
2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (Mini Dizi)
2011 La Nouvelle Blanche Neige (TV Filmi)
2010 1788... et demi
2010 Les petits meurtres d'Agatha Christie

Görev Aldığı Yapımlar

Lou de Laâge Fotoğrafları

Lou de Laâge Fotoğrafları Lou de Laâge Fotoğrafları Lou de Laâge Fotoğrafları Lou de Laâge Fotoğrafları Lou de Laâge Fotoğrafları