Louis Hofmann

Louis Hofmann
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :3.6.1997
Doğum Yeri:Bergisch Gladbach

Alman oyuncu.

Dark (2017), Mayın Ülkesi (2015) ve Kızıl Serçe (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Prelude
2018 The White Crow
2018 Ende Neu (Seslendirme)
2018 Kızıl Serçe
2017 1000 Arten Regen zu beschreiben
2017 Lommbock
2016 Die Mitte der Welt
2016 Alone in Berlin
2015 Mayın Ülkesi
2015 Freistatt
2013 Der fast perfekte Mann
2012 Die Abenteuer des Huck Finn
2011 Tom Sawyer

Televizyon

2017 Dark
2017 Schuld
2017 Zanlı
2016 Der kleine Rabe Socke - Die Serie
2016 Das weiße Kaninchen (TV Filmi)
2014 Das Zeugenhaus (TV Filmi)
2013 SOKO Köln
2013 Stolberg
2012 Wilsberg
2011 Kobra Takibi
2010 Danni Lowinski
2010 Der verlorene Vater (TV Filmi)
2010 Tod in İstanbul (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Louis Hofmann Fotoğrafları

Louis Hofmann Fotoğrafları Louis Hofmann Fotoğrafları Louis Hofmann Fotoğrafları Louis Hofmann Fotoğrafları Louis Hofmann Fotoğrafları