Louisa Krause

Louisa Krause
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.05.1986
Doğum Yeri:Virginia

ABD'li oyuncu.

Billions (2016), Jane Wants a Boyfriend (2015) ve King Kelly (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Here Today
2021 You Can't Win
2021 The Volunteers
2020 Silk (Kısa Film)
2019 Port Authority
2019 Karanlık Sular
2018 Skin
2017 Tamirci
2017 New Money
2017 Kadın Önde Yürür
2017 Waiting (Kısa Film)
2016 We've Forgotten More Than We Ever Knew
2016 The Phenom
2016 The Great & The Small
2016 My Entire High School Sinking Into the Sea (Seslendirme)
2016 Donald Cried
2016 Dog Eat Dog
2015 The Confines
2015 Jane Wants a Boyfriend
2015 Ava's Possessions
2015 Bare
2014 Tzniut (Kısa Film)
2014 The Mend
2014 The Heart Machine
2014 Gabriel
2013 Bluebird
2012 King Kelly
2012 Double or Nothing (Kısa Film)
2011 The Disarticulation of Sarah Danner (Kısa Film)
2011 Return
2011 Paranoya
2011 Number Nine (Kısa Film)
2011 Genç Yetişkin
2011 Dog Hair (Kısa Film)
2009 Toe to Toe
2009 Özgür Woodstock
2008 Communion (Kısa Film)
2007 Hayatın Hızı
2007 Bebek Bakıcıları

Televizyon

2019 Ray Donovan
2018 Random Acts of Flyness
2018 Detroiters
2018 Billions
2017 The Girlfriend Experience
2015 Happyish
2014 Ten X Ten (Mini Dizi)
2013 Futurestates
2011 Blue Bloods
2010 Law & Order: Criminal Intent
2008 Law & Order

Görev Aldığı Yapımlar

Louisa Krause Fotoğrafları

Louisa Krause Fotoğrafları Louisa Krause Fotoğrafları Louisa Krause Fotoğrafları Louisa Krause Fotoğrafları Louisa Krause Fotoğrafları