Lucien Laviscount

Lucien Laviscount
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.06.1992
Doğum Yeri:Lancashire

İngiliz ses sanatçısı ve aktör. Tam adı Lucien Leon Laviscount'tur.

BBC One tiyatrosu Waterloo Road'da Jonah Kirby'yi canlandırmasıyla tanınmıştır. Lancashire Burnley'de dünyaya geldi ve Lancashire'daki Ribble Vadisi'nde büyüdü. Clitheroe'daki Ribblesdale Lisesi'nde okudu ve burada 10 GCSE ödülü aldı ve ayrıca Carol Godby'nin Bury'deki tiyatro atölyesine üye oldu. Ailesi Trinidad-Tobago kökenlidir. Louis ve Jules adında iki de kardeşi vardır.

Filmografi

2017 The Bye Bye Man
2017 Snatch
2016 Coco
2016 Still Star-Crossed
2014 Honeytrap

Televizyon

2015 Scream Queens
2014 Supernatural
2014 Episodes
2013 Death in Paradise
2013 The Syndicate
2013 Love Matters
2013 Skins
2011 Waterloo Road
2011 Casualty
2011 New Tricks
2011 Celebrity Big Brother 2011
2011 Shameless
2011 Trollied
2009 Father & Son
2009 Coronation Street
2008 Grange Hill
2008 Life Bites
2006 Johnny and the Bomb
2006 New Street Law
2002 Clocking Off

Görev Aldığı Yapımlar

Lucien Laviscount Fotoğrafları

Lucien Laviscount FotoğraflarıLucien Laviscount FotoğraflarıLucien Laviscount FotoğraflarıLucien Laviscount FotoğraflarıLucien Laviscount Fotoğrafları