Luis Bermejo

Luis Bermejo
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1969
Doğum Yeri:Madrid

İspanyol oyuncu.

Tam adı Luis Bermejo Prieto'dur. Magical Girl (2014), Tu hijo (2018) ve Todo un futuro juntos (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Mientras dure la guerra
2019 Apropierea
2019 La tercera parte (Kısa Film)
2018 El Rey
2018 Tu hijo
2018 Ánimas
2018 Şampiyonlar
2018 El sol de Ipanema (Kısa Film)
2018 La tribu
2017 Fe de etarras
2016 17 años juntos (Kısa Film)
2016 El camerino (Kısa Film)
2016 Kiki, el amor se hace
2015 Parque (Kısa Film)
2015 Adam Peiper (Kısa Film)
2014 Cañón Corto (Kısa Film)
2014 Magical Girl
2014 Todo un futuro juntos (Kısa Film)
2013 Gente en sitios
2013 Democracia (Kısa Film)
2013 Zombi (Kısa Film)
2012 La montaña rusa
2012 El señor (Video)
2011 Los muertos no se tocan, nene
2011 De tu ventana a la mía
2011 Ramona (Kısa Film)
2010 Don Mendo Rock ¿La venganza?
2010 Qué divertido (Kısa Film)
2010 Una hora más en Canarias
2009 El opositor (Kısa Film)
2008 Una palabra tuya
2008 Mortadelo y Filemón. Misión: Salvar la Tierra
2007 En el instituto (Kısa Film)
2007 La soledad
2007 Días de cine
2005 Los 2 lados de la cama
2005 El mundo alrededor
2003 Días de fútbol
2002 El robo más grande jamás contado
2002 Yatagin diger yani
2001 Soberano, el rey canalla (Kısa Film)
1999 La mujer más fea del mundo

Televizyon

2019 Alta mar
2018 Indetectables
2018 Cuerpo de élite
2017 La zona
2017 La casa de papel
2017 El fin de la comedia
2016 El hombre de tu vida
2016 Allí abajo
2016 El padre de Caín (Mini Dizi)
2015 Amar en tiempos revueltos
2014 Prim, el asesinato de la calle del Turco (TV Filmi)
2013 Balas perdidas
2013 Familia
2011 Cheers
2011 Estudio 1
2011 Los misterios de Laura
2011 El asesinato de Carrero Blanco (Mini Dizi)
2010 Tierra de lobos
2008 Lex
2008 Hospital Central
2008 La familia Mata
2007 El síndrome de Ulises
2007 Hermanos & detectives
2007 Cuenta atrás
2006 Tirando a dar
2006 Cartas de Sorolla (TV Filmi)
2005 Maneras de sobrevivir
2005 Motivos personales
2005 Al filo de la ley
2003 Otra ciudad (TV Filmi)
2002 El comisario
2001 7 vidas
2000 Policías, en el corazón de la calle
2000 Compañeros
2000 Periodistas

Görev Aldığı Yapımlar

Luis Bermejo Fotoğrafları

Luis Bermejo Fotoğrafları Luis Bermejo Fotoğrafları Luis Bermejo Fotoğrafları Luis Bermejo Fotoğrafları Luis Bermejo Fotoğrafları