Lukas Dhont

Lukas Dhont
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1991
Doğum Yeri:Gent

Belçikalı senarist ve yönetmen.

Kız (2018), Corps perdu (2012) ve L'Infini (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Kız
2014 L'Infini (Kısa Film)
2013 Boys on Film X (Video)
2012 Huid von Glas (Kısa Belgesel)
2012 Corps perdu (Kısa Film)

Senaryo

2018 Kız
2014 L'Infini (Kısa Film)
2012 De Lucht in mijn Keel (Kısa Film)
2012 Corps perdu (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Kız, 2018, Yonetmen

Lukas Dhont Fotoğrafları

Lukas Dhont Fotoğrafları Lukas Dhont Fotoğrafları Lukas Dhont Fotoğrafları Lukas Dhont Fotoğrafları Lukas Dhont Fotoğrafları