Luke David Blumm

Luke David Blumm
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :5.09.2009
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu.

Staten Adası'nın Kralı (2020), Watchmen (2019) ve The Sinner (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 I Want You Back
2022 Lola James
2021 Oğul
2020 Assie Cat (Kısa Video)
2020 Staten Adası'nın Kralı

Televizyon

2020 The Sinner
2019 Watchmen (Mini Dizi)
2019 Yürüyen Ölüler

Görev Aldığı Yapımlar

Luke David Blumm Fotoğrafları

Luke David Blumm Fotoğrafları Luke David Blumm Fotoğrafları Luke David Blumm Fotoğrafları Luke David Blumm Fotoğrafları Luke David Blumm Fotoğrafları