Luna Lauren Velez

Luna Lauren Velez
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :2.11.1964
Doğum Yeri:New York

ABD'li aktris.

En dikkat çekici rolleri Dexter'da María LaGuerta, New York Undercover'da Detektif Nina Moreno, hapishane draması Oz'da Dr. Gloria Nathan ve komedi dizisi Ugly Betty'deki Elena rolleridir. İkiz kardeşi Lorraine Vélez de aktristir.

Filmografi

2022 Transformers: Canavarların Yükselişi
2021 Rogue Hostage
2020 Ana
2019 Windows on the World
2019 Shaft
2019 Saplantı
2018 Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde (Seslendirme)
2018 İlk Arınma Gecesi
2016 Officer Downe
2016 America Adrift
2011 Rosewood Lane
2007 Serial
2005 Barely Buzzed (Kısa Film)
2001 Prison Song
2000 Prince of Central Park
1999 Taino (Kısa Film)
1998 The LaMastas
1997 I Think I Do
1997 Buscando un sueño
1996 City Hall
1994 I Like It Like That

Televizyon

2019 New York Undercover (TV Filmi)
2018 Murder (TV Filmi)
2018 Blue Bloods
2017 Madam Secretary
2017 MacGyver
2017 Cinayetten Paçayı Kurtarmak
2016 Elementary
2015 South of Hell
2014 Unforgettable
2012 Dexter
2011 Hawthorne: infirmière en chef
2011 Breakout Kings
2010 Ugly Betty
2008 New York - Section criminelle
2007 Numb3rs
2006 Médium
2005 Wanted
2005 La vie avant tout
2004 New York - Unité spéciale
2003 Dragnet
2003 Oz
2002 New York - Police judiciaire
2001 Intime trahison (TV Filmi)
2000 Profiler
2000 Le caméléon
1999 Strange World
1999 St. Michael's Crossing
1999 New York Undercover
1998 Sans issue (TV Filmi)
1995 The Cosby Mysteries

Görev Aldığı Yapımlar

Luna Lauren Velez Fotoğrafları

Luna Lauren Velez FotoğraflarıLuna Lauren Velez FotoğraflarıLuna Lauren Velez FotoğraflarıLuna Lauren Velez FotoğraflarıLuna Lauren Velez Fotoğrafları