Luna Lauren Velez

Luna Lauren Velez
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :2.11.1964
Doğum Yeri:New York

ABD'li aktris.

İkiz kardeşi Lorraine Vélez de aktristir. En dikkat çekici rolleri Dexter'da María LaGuerta, New York Undercover'da Detektif Nina Moreno, hapishane draması Oz'da Dr. Gloria Nathan ve komedi dizisi Ugly Betty'deki Elena rolleridir.

Filmografi

2018 İlk Arınma Gecesi
2011 Rosewood Lane
2007 Serial
2006 Dexter
2005 Barely Buzzed
2001 Love and Treason
2001 Prison Song
2000 Prince of Central Park
1999 Strange World
1999 St. Michael's Crossing
1999 Taino
1999 Law & Order
1998 Thicker Than Blood
1998 The LaMastas
1997 Buscando un Sueño ('In Search of a Dream')
1997 I Think I Do
1996 City Hall
1994 I Like It Like That

Televizyon

2017 MacGyver
2016 Elementary
2016 How to Get Away with Murder
2015 South of Hell
2014 Unforgettable
2011 Breakout Kings
2011 HawthoRNe
2009 Ugly Betty
2008 Law & Order: Criminal Intent
2006 Medium
2006 Numb3rs
2005 Strong Medicine
2005 Wanted
2004 Law & Order: Special Victims Unit
2003 Dragnet
2000 Profiler
2000 The Pretender
1997 Oz
1995 The Cosby Mysteries
1995 New York Undercover

Görev Aldığı Yapımlar

Luna Lauren Velez Fotoğrafları

Luna Lauren Velez Fotoğrafları Luna Lauren Velez Fotoğrafları Luna Lauren Velez Fotoğrafları Luna Lauren Velez Fotoğrafları Luna Lauren Velez Fotoğrafları