Lynn Cohen

Lynn Cohen
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :10.8.1933
Doğum Yeri:Kansas

ABD'li oyuncu.

Tam adı Lynn Harriette Kay'dir. Münih (2005), Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak (2013) ve Kartal Göz (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır. 14 Şubat 2020 tarihinde hayatını kaybetmiştir.

Filmografi

2021 Six Dinner Parties
2021 Wherefore Art Thou (I) (Kısa Film)
2021 The Riverside Bench
2020 Write Me (Kısa Film)
2020 I Can Change (Kısa Film)
2019 The World Without You
2019 The Vigil
2019 The Smell of Smoke (Kısa Film)
2019 Safe Spaces
2019 Ladies Lounge (Kısa Film)
2019 Feast of the Seven Fishes
2019 Castles in the Sky (Kısa Film)
2019 Brooklyn Secret
2019 Ruth (Kısa Film)
2018 Earn the Season (Kısa Film)
2018 Artemis & the Astronaut (Kısa Film)
2018 7 Splinters in Time
2017 Walden: Life in The Woods
2017 Tooth and Nail (Kısa Film)
2017 Sollers Point: Baltimore
2017 Benji the Dove
2017 The Actor (Kısa Film)
2017 Oma (Kısa Film)
2016 The Pickle Recipe
2016 Beautiful Dreamer (Kısa Film)
2016 A Northern Star (Kısa Film)
2015 All in Time
2014 Şans Ayağıma Geldi
2014 Floating Sunflowers (Kısa Film)
2014 Beraber Geldiler
2014 Gabriel
2013 Open Spaces (Kısa Film)
2013 Chasing Taste
2013 Aşka Dair
2013 Açlık Oyunları: Ateşi Yakalamak
2013 37 (Kısa Film)
2013 Bottled Up
2012 Where Is Joel Baum?
2012 The Romance of Loneliness
2012 Not Waving But Drowning
2012 Art Machine
2011 Somewhere Tonight
2010 The Kindergarten Shuffle
2010 Sex and the City 2
2010 Red Dead Redemption (Video Oyunu - Seslendirme)
2010 Kavalye
2010 Hello Lonesome
2010 A Little Help
2010 Awake (Kısa Film)
2009 Open Air (Kısa Film)
2009 Little New York
2009 Herkesin Keyfi Yerinde
2008 Sex and the City
2008 New York Yanılsamaları
2008 Kartal Göz
2008 Eavesdrop
2008 Şantaj
2007 Une histoire de famille
2007 The Summoning of Everyman
2007 Bir Nefeste Hayat
2007 Across the Universe
2007 Ablution (Kısa Film)
2006 Yenilmez
2006 The Hottest State
2006 Delirious
2005 While the Widow Is Away (Kısa Film)
2005 The Last Days of Leni Riefenstahl (Kısa Film)
2005 Münih
2004 Last Call (Kısa Film)
2004 Evergreen
2003 Hayatın içinden
2002 Hi-Yah! (Kısa Film)
2002 Fishing
2001 The Jimmy Show
2000 Ten Hundred Kings
2000 Fast Food, Fast Women
1999 Broadway, 39ème rue
1998 La girafe
1998 Just One Time
1997 Yaramaz Harry
1997 Once We Were Strangers
1997 My Divorce
1997 Hurricane
1996 Walking and Talking
1996 I Shot Andy Warhol
1996 Everything Relative
1994 Vanya, 42e rue
1993 Bir Cinayet Sırrı
1983 Avis de recherches

Televizyon

2020 God Friended Me
2018 Muhteşem Bayan Maisel
2018 Blue Bloods
2016 Fishkill (TV Filmi)
2016 Chicago Med
2015 What's Your Emergency
2015 RIP: Fauchés et sans repos
2015 Master of None
2014 The Sonnet Project
2014 The Affair
2014 Getting On
2012 Nurse Jackie
2012 Damages
2011 Bored to Death
2010 New York - Unité spéciale
2007 Des jours et des vies
2006 New York - Police judiciaire
2005 New York - Section criminelle
2004 Sex and the City
1998 Soul Man
1997 New York Police Blues
1996 Love and Marriage
1994 La comtesse de Brooklyn (TV Filmi)
1991 Compte à rebours

Görev Aldığı Yapımlar

Lynn Cohen Fotoğrafları

Lynn Cohen Fotoğrafları Lynn Cohen Fotoğrafları Lynn Cohen Fotoğrafları Lynn Cohen Fotoğrafları Lynn Cohen Fotoğrafları