Lyubov Aksyonova

Lyubov Aksyonova
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :15.3.1990
Doğum Yeri:Moskova

Rus oyuncu.

Tam adı Lyubov Pavlovna Novikova'dır. Mayor Grom: Chumnoy Doktor (2021), Nochnye strazhi (2016) ve Bez menya (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Greshnik
2021 Nefutbol
2021 Mayor Grom: Chumnoy Doktor
2020 Gulyay, Vasya! - 2
2019 Glubzhe!
2019 Selfi#Selfie
2019 Koma
2019 Groza
2018 Bez menya
2018 Sadko (Seslendirme)
2018 Russkiy Bes
2018 Za granyu realnosti
2017 Byvshie
2017 Salyut-7
2017 Moscow Never Sleeps
2017 Gulyay, Vasya!
2016 Nochnye strazhi
2015 Gryaz
2015 Ubezhat, dognat, vluybitsya
2015 Rodina
2014 Lyubit ne lyubit
2014 Kino pro Alekseeva
2012 Vklyuchi motor i sday nazad (Kısa Film)
2012 Rasskazy
2011 Shipovnik (Kısa Film)

Televizyon

2021 Myatezh (Mini Dizi)
2019 Nulevoy mir
2019 Tsyplyonok zharenyy
2019 Jack Ryan
2019 Triada
2018 Mazhor
2017 Khozhdenie po mukam (Mini Dizi)
2016 Pyanaya firma (Mini Dizi)
2014 Obnimaya nebo
2014 Inkvizitor
2014 Kukushechka
2013 Vyzhit posle
2013 Studiya 17
2013 Smekh i grekh
2013 Lyubit ne lyubit
2012 V zone riska
2011 Zakrytaya shkola

Görev Aldığı Yapımlar

Lyubov Aksyonova Fotoğrafları

Lyubov Aksyonova Fotoğrafları Lyubov Aksyonova Fotoğrafları Lyubov Aksyonova Fotoğrafları Lyubov Aksyonova Fotoğrafları Lyubov Aksyonova Fotoğrafları